Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin

Linaxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem jak wchodze w orgin sklep wszystko mam po rosyjsku nic nie rozumiem oco chodzi , raz po niemiecku nawet sie zdażyło, jakzmienić język wyświetlania stron w orgin, w ustawieniach mam wybrany kraj Polska !

Opublikowano

Tak zrobiłem i mam po Niemiecku, nie wiem od czego to zalezy, obecnie jestem na terenie Niemiec to może się zmienia automatycznie od adresu ip

Opublikowano

Tak zrobiłem i mam po Niemiecku, nie wiem od czego to zalezy, obecnie jestem na terenie Niemiec to może się zmienia automatycznie od adresu ip

Pewnie tak, tak jest ustawione "domyślne" dawno nie wchodziłem na origina, poszukaj sobie czy jest coś jeszcze związane z językiem.

Jak pobierałeś Origin ze strony to też była po niemiecku? tam można zmienić i chyba po zmianie pobierze Polski.

Opublikowano

1.Zaloguj się do Origin,

2. Po lewej stronie u góry programu wejdź w zakładkę "Origin" i naciśnij ustawienia aplikacji (chyba będziesz wiedział jak jest po niemiecku lub się domyślisz) a jak nie to piąty od góry naciśnij.

3. Zmień na polski język

23hma2r.png

Opublikowano

Jeśli nie pomaga to co piszą wyżej to napisz do support'u Origin.

ddvv4VY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...