Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uce Na Pl Kalu / Przydatny Bug

bruno232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, przeglądam to forum od dość dawna ale nic wcześniej nie pisałem ;)

Zacznę od tego, że w Polskim kalu jest darmowy tp z naroo do cargo. Mi się to przy questach przydało bardzo bo na początku z kasą kiepsko było ;) JAK? Idziemy do NPC od rybek pod mostem w naroo i teleportujemy się na wyspę. I wracamy z wyspy - w zależności jak trafimy, wrócimy do naroo lub do cargo ;)

A teraz pytanie xP Jak ktoś gra na PL servie na pewno widział magów UG z botami np. na dragonach przed fortem.

Pytanie brzmi: Jakie UCE działa na tym servie? Próbowałem z Revo (haha to było pewne że wykryje no ale nie zaszkodzi spróbować), ArtMoney Pro 7.28 i oba nie działały. Może komuś z Was się udało?

tak nawiasem mówiąc wszystkie boty jakie do tej pory znalazłem nie działają

THX, czekam na odpowiedzi ;P

Opublikowano

Wie ktos moze z jakiego hacka korzystaja magowie na dragonach na polskim serwie i skad takie cos mozna pobrac ?? Z góry dziekuje za info

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Heyka, również podpisuje się pod tematem, kiki pobrałem, odpalasz kiki wyłącza kala :P zatem poproszę o zamieszczenie linku i jakiegoś info na temat czegoś, co rzeczywiście działa na oficjalnym PL z góry dziękuję, będą gwiazdki i plusiki

Venienti ocurrite morbo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...