Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Widoczność

hokus~pokus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak ustawić bf4 aby mieć dobra widoczność. Nie wiem skąd do mnie strzelają a ja sam nie wiem do kogo mam strzelać bo malo widze ,tylko z bliska praktycznie. Kolega pow mi ze latwo kogoś trafić jak ma się pole widzenia na 60 ale brzydko to wygląda. Mam wersje 64 bit. Gram szturmowcem i polecali mi bron scarh ze jedna z najlepszych. Jakie dodatki polecacie do niej??

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Widoczność na 90, rozdziałka najwyższa, jakoś tekstur ultra, jakość siatki ultra.

Scar jest dobry jak jesteś celny bo ma mało naboi w magazynku i duży DMG. Chwyt pochylony, hamulec wylotowy, zielony laser.

Opublikowano

A do ACE 23 to co? I rozumiem, że inne ustawienia mam dać na niskie? I jak ustawienia z Nvidia tam w sterowniku?

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Pomoże mi ktoś do gdzie mam się zglosić mam problem z działaniem gry jak jadę jakimś pojazdem to mi skacze po ekranie no nie wiem jade jeepem po dołach jakiś i mi skacze po ekranie nie wiem co się dzieje do tego jak szybko jadę spadki fps, na dobrym sprzęcie. Gdzie mam napisać jest jakiś support bf4?

HokuS~PokuS ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...