Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przymję posadę, oferuję pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, nazywam się Tomek, mam 17 lat i mieszkam w Gliwicach, obecnie chodzę do zespołu szkół łączności w Gliwicach, I ze względu na mój czas i że tak to określę nudę, Chciałbym zaoferować swoją pomoc, Jeśli chodzi o stawianie - robienie swojego OTS'a (mogę również zostać GM, GOD) jak najbardziej mi to na rękę aczykolwiek dostosuję się ;), Mam całkiem spore doświadczenie jeśli chodzi o OTS'y, byłem nie raz administratorem, czy GM'em, również stawiałem nie raz swój serwer. I tym razem miałem zamiar postawić swój serwer, opłacić dedyka itd, niestety mój jakże szybki i nie zawodny internet (bez przewodowy) nie pozwala mi na postawienie serwera, tzn mógłbym ale dużo przy tym zabawy ze względu na ip wewnętrzne ;), dlatego piszę tutaj tego posta wszystkie moje informacje czy też zapytania jakie macie, możecie kierować na mój numer gg który podam niżej, bądź też pw tutaj. Mam nadzieje że znajdzie się ktoś na tym forum kto ze chce mnie wyciągnąć z tej "nudy" i będę mógł poświęcić swój czas jak i pieniążki bo gdy się dogadamy to mogę się złożyć na dedyka, czekam na propozycję, każda rozpatrzę z wielką przyjemnością. To ogłoszenie jest jak najbardziej prawdziwe i na prawdę czekam na poważne oferty naszej współpracy. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia :)

gg: 10630281   - piszcie śmiało nawet jak jestem niedostępny ;).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...