Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcę zrobić sobie serwer metin2 na hamachi. Zainstalowałem Freebsd 9.2 64b i teraz nie mogę zainstalować portów i mysql.

Zna ktoś jakiś sposób jak można to zrebić.

Opublikowano

To instalujesz na vps/dedyku na hamaku tego nie robisz poprostu pobierasz virtualboxa i stawiasz na nim serwer musisz przed tem pobrac pliki serwerowe tyle w temacie :)

Opublikowano

To instalujesz na vps/dedyku na hamaku tego nie robisz poprostu pobierasz virtualboxa i stawiasz na nim serwer musisz przed tem pobrac pliki serwerowe tyle w temacie :)

Wlasnie hamachi i vps/dedyk niczym sie nie rozni. Tu i tam musisz instalowac mysql, jezeli pobierasz freebsd pod metin2 to pewnie bedzie juz skonfigurowany (czyt. Zainstalowane mysql). Jezeli on robi od czystego systemu to dlaczego nie?

Topic

Musisz przestawic karte sieciowa z hamachi na wirless czy tam ethernet. Wlaczasz Serwer i po zalogowaniu wpisz portsnap fetch extract i powinno pobrac i rozpakowac porty.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...