Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ludzi którzy stworzą mi potrzebne pluginy na serwer.

NicRerPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję ludzi, którzy zrobią dla mnie pluginy na mój serwer. Nie chcę jeszcze zdradzać tajemnic na czym będzie polegał, ale już nie długo będzie otwarty tylko potrzebuję pluginów.

Ale wracając do tematu potrzebuję pluginy, które nie są wystawione na puplic żadne proponowane przez mnie tylko nie stety trzeba je stworzyć.

Chciałbym żeby jakiś programista stworzył dla mnie plugin na:

Gildie jak u skkf'a

czyli chciałbym żeby były opłaty za itemki + sojusze, nazwa gildi nad głową i nie koniecznie, ale żeby koło nicku na chacie było nazwa gildi [sKRÓT], takie same komendy itp.

STATUS: Dalej poszukuję programisty

Plugin na sektory.

Czyli jak na serwerach typu hardcore są sektory o nazwach np: 1b, 2b, 3b itd + chciałbym żeby były granice świata na 4000 kratek. Wiem że jest plugin o nazwie WorldBorder ale on robi granice świata w "koło". Chciałbym żeby też na chacie pisało lub na pasku bossa pisało wiadomość że np: "Za 10 kratek będziesz na sektorze 2b".

STATUS: Dalej poszukuję programisty

Plugin na ranking

Czyli jak gracz zabije osobe to dostanie punkty przez które będą się pokazywały obok nicku np:

1020 [ADMI] xNicRer: Siema :D

STATUS: Dalej poszukuję programisty

Co dostanie programista za stworzenie pluginu?

Jeżeli programista stworzy dla mnie plugin z 3 przez mnie proponowanych pluginów to:

Jeżeli programista jest pełnoletni wyślę przelewem określoną przez go ilość pieniędzy, a jeżeli zrobi to nie pełnoletni programista dostanie przez niego proponowaną ilość pieniędzy przez PaySafeCard.

Pozdrawiam wszystkich :)

Mój skype: macyo671 P.S: Nie mam GG ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...