Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wchodzenie na kanał powitalny z wyłączonym mikrem

ciapciak126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z moim serverem dedykowanym otóż chodzi głównie oto że jak ktoś wchodzi na mojego ts3 kanał powitalny to chciałbym żeby miał wyłączone automatycznie mikrofon bo mam tam music bota i nie chciałbym żeby ktoś cokolwiek mówił. Ja jestem adminem i jeszcze nikt nie wchodził na tego ts3 a więc czy tylko ja moge jako admin mówić? a normalny użytkownik nie? Proszę o pomoc i krótkie wyjaśnienie.

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Witaj. Kliknij prawym przyciskiem myszy na kanał główny wybierając "Edit Channel" następnie w "Needed Talk Power" ustaw wartość 80 i kliknij ok.

Dodaję zdjęcie :)

87509114359120848987.jpg

Jeżeli chcesz mieć prawo mówienia na tym kanale kliknij u góry "Permission" następnie "Server Groups" i po lewej stronie wybierz rangę która ma mieć głos. Następnie w wyszukiwarce u góry wpisz "Talk Power" i ustaw wartość 100.

Dodaje zdjęcie :) 

02794463315006698731.jpg

Opublikowano

O Bardzo Ci dziękuje, tylko trochę się pogubiłem tutaj : "Następnie w wyszukiwarce u góry wpisz "Talk Power" i ustaw wartość 100." 

http://fotowrzut.pl/tmp/upload/V6IB45RPF8/1.jpg    ogółem ja mam tak   no i nie wiem gdzie jest ta wyszukiwarka, u góry pisze "search" ale to chyba wyszykuje użytkowników.

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

O Bardzo Ci dziękuje, tylko trochę się pogubiłem tutaj : "Następnie w wyszukiwarce u góry wpisz "Talk Power" i ustaw wartość 100." 

http://fotowrzut.pl/tmp/upload/V6IB45RPF8/1.jpg    ogółem ja mam tak   no i nie wiem gdzie jest ta wyszukiwarka, u góry pisze "search" ale to chyba wyszykuje użytkowników.

Włącz widzenia zaawansowanych permisi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...