Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mam grać ? Diamenty vs Silver.

Xizt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiecie jak mam grać ? Za przeproszeniem już kurwicy dostaje jak gram normale Diamond, Diamond, Diamond. Gram teamowe Diamond, Diamond. I już nawet normala nie mogę zagrać bo losuje mi .. diamondów. Jak mam to naprawić ?! Oto jeden ss, jest tak co gre:

http://zapodaj.net/89c6c9044e09b.bmp.html

Opublikowano

Lol, a co ty chcesz zrobić? Przecież to normale, tu dobiera po ilości normali, a nie jakimś mmr czy win ratio...

Opublikowano

Ciesz się,większe wyzwanie dla Ciebie ! ;) Często jest teraz takich Diamondów którzy nie grają odpowiedno jak na swoją dywizje przewaznie to Diamond5 i Diamond4 tzw nowocjuszy ktorzy grali za wszelka cene aby wbić do niego.

Opublikowano

Przynajmniej się czegoś nauczysz jeżeli tryhardują na normalach ;) Też grałem, nawet kilka razy Challenger się znalazł na mojej linii. 

Opublikowano

Powiecie jak mam grać ? Za przeproszeniem już kurwicy dostaje jak gram normale Diamond, Diamond, Diamond. Gram teamowe Diamond, Diamond. I już nawet normala nie mogę zagrać bo losuje mi .. diamondów. Jak mam to naprawić ?! Oto jeden ss, jest tak co gre:

http://zapodaj.net/89c6c9044e09b.bmp.html

Ja bym się cieszył...

Na twoim miejscu

A po drugie, gracz z diamentu musi być dobry? Grając nie raz w diamencie V, ciężko było mi się utrzymać. Nie wiem czy to wyboostowani playerzy bo też grałem z D2 i D3 ale często tacy gracze prezentują poziom zerowy. Wiem że komuś może gra nie pójść, jest pewna granica, mogą też być lagi czy cuś, ale zdarza się to zdecydowanie za często i nie ma często z nimi komunikacji. Nie mówię że ja jakiś haj elo super plaja, ale kultura i komunikacja to rzecz którą wymagam od każdego. To community nie jest dla mnie. Podziękowałem tej grze.

Opisuje tylko swój przypadek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...