Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam map hack HELP !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Tak jak w temacie, poszukuje "map hack" League of Legends co odkrywa mgłę wojny nie tego co w bolu, który zapisuje gdzie był dany gracz ostatnio na mapie. Nie piszcie, że czita nie ma bo kolega ma ale pedał nie chce mi go podesłać ;P będę bardzo wdzięczny   

Pozdro : wojtaseq13

Jeśli pomogłem licze na " + "

Opublikowano

Naglądałeś sie atora i tych jego ekspertów którzy nawet nie wiem skad wynalezli tego map hacka.

Takiego czegos nie ma. Ale jeżeli dalej sie bedziesz upeirał to niech twój kolega pedał podeśle ci jakiś filmik screen etc. co by potiwerdzało że takie coś istnieje.

Za niedługo ludzie bedą jeszcze chcieli generator RP -_-

Opublikowano

-,- byłem u kolegi i widzialem to .. kolego nie widzialem zadnego filmiku atora poprosze o link :)

Opublikowano

Po pierwsze to forum nie toleruje hacków,po drugie jeżeli jest taki hack to od razu dostaniesz bana i to samo co @2up

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

Jeżeli myślisz, że ktoś za darmo Ci podeśle takiego cheata (który zapewne nawet nie istnieje) to jesteś w błędzie.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Po pierwsze to forum nie toleruje hacków,po drugie jeżeli jest taki hack to od razu dostaniesz bana i to samo co @2up

te forum toleruje hacki dw takim celu zostało stworzone

@AntyWarn nie widziałem takiego hacka i raczej go nie ma a nawet jak jest za darmo go nie dostaniesz

Opublikowano

Ale nie wierz we wszystko o czym tam powiedzią bo połowa cheatów które tam wymieniaja po prostu nie istnieja lub niedziałają.

W sesnie co widzialeś jak byłes u kolegi?

Opublikowano

Co wy gadacie map hack istnieje. Chociażby znany i lubiany i nie wykorzystywany hack w brązie i na low elo to jest oczywiscie jak nie kto inny jak "ward".

A jeśli cohdzi MapHacka jako hacka nigdy nie będzie musiałby mieć zajebiiste łamanie zabezpieczen

Opublikowano

;9

widziałem odkrytą mape :p Teraz ide wjebać kolege XDDD ale dajcie mi hacka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...