Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda na pd'ki/rękawice (kwadraciki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stworzyłem sobie własny serwer na plikach z PL'a 2013 i bawię się w takiego zwykłego gracza który zaczyna od 1lvl tylko że z nieograniczonym dostępem do item-shopu (tak jestem głupi i mi się nudzi xD)

I teraz pytanie, chciałbym komendę, która nie da mi rękawicy złodzieja lub pd'ka takiego do zakładania, tylko jako te kwadraciki w lewym górnym rogu (chyba każdy wie o co chodzi) . Chciałbym komendy na pojawienie się takich kwadracików na nieograniczony czas. Z góry dziękuję i przepraszam za idiotyczne pytanie xD .

Pozdrawiam.

Opublikowano

właśnie jest sporo rękawic, to poszukam jaka jest ta w formie kwadraciku, mam drugie pytanie, tamte komendy są na tyle stare że nie ma np. dzika wojennego na 480h, kostiumów itp. wiecie gdzie znalazł bym takie komendy?

@up

chcę pomoc przy moim serwerze, więc chyba nazwa działu adekwatna do problemu.

Opublikowano

Nie lepiej Ci bedzie dodac je na start ?

Jeśli chodzi o bonusy:

1. Logujesz się przez navicat do serwa

2. Wchodzisz w zakładkę Account --> Account

3. Klikasz prawym przyciskiem i wybierasz Design Table

4. Wyświetlą Ci się Twoje tabele... jedziesz na sam dol aż zobaczysz safebox_expire itd...

5. Klikasz na tą tabele

6. Na dole masz linijke "Defulat" zamiast 0000-00-00 00:00:00 wpisujesz 2018-01-01 18:00:00

7. Tak samo robisz z autoloot_expire

To chyba bedzie tylko zmiana czasu, ale nie na start chyba

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dobra, wyeksportowałem sobie item_proto z navi do notatnika, teraz jaki przedmiot chcę, to taką nazwę wpisuję w wyszukaj, a z tymi przedmiotami to już jakoś sobie poradzę, do zamknięcia :)

@edit

Niecodzienny, łap like, Mam wszystkie dopalacze na 3 lata w lewym górnym rogu ^^. Jeszcze raz dziękuję :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...