Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odinstalowanie LoL'a.

IlikeCs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu przejde do konkretów, opisując w punktach całą sytuacje  ;)

1.Włączyłem launchera, zaktualizowało się, ok wchodze do gry.

2. Do gry zaprasza mnie kolega, więc dołączam.

3. Gra startuje, wybieramy postacie.

4. Podczas ładowania wyświetlił mi się Error że brak jakiegoś pliku o nazwie ''Leona'' (Wtf)

5. Wyłączyłem gre, włączyłem Launchera ponownie.

6. Wyświetliło się że pliki są uszkodzone, czy chce ponownie zaktualizować gre.

7. Kliknąłem ''Ok'' i zaczęło się aktualizowanie.

8. Gdy doszło do 27% czas pobierania zmienił się z 00:22:xx na 77:3x:xx . Podczas tego, gdy doszło do 27% i ''Aktualizowało'' się dalej, komp zaczął strasznie mulić, nic nie mogłem włączyć.

9. Próbowałem odinstalować LoL'a, włączyłem program odinstalowywujący, i po dłuższym czasie, podczas odinstalowywania wyskoczył mi next error (Obrazek w załączniku).

10. Manualne usunięcie gry i wyczyszczenie rejestrów programem CCleaner nie pomogło, nadal gdy chciałem zainstalować gre, była tylko opcja ''Usuń'' . Nic więcej.

Więc o to moja prośba : Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi? Wszystko wyjaśniłem jak najjaśniej potrafiłem, prosze o pomoc... Dla mnie to ważne, gdyż z 2 tyg. temu miałem robionego formata, i nie chce robić go ponownie... 

post-493268-0-90234700-1399208688.png

146823-Stop-War-Hug-More.jpg

Opublikowano

Na takie sztuczki się nie nabiorę, napisałeś jeden temat, skasowałeś zawartość, a teraz go sobie 'odświeżasz'?

nope nope nope nope nope.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...