Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lauchpad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś kolega pokazał mi jak pewna osoba na YT gra na Launchpadzie. Pomyślałem, że fajnie musi się na takim czymś grać. I oto moje pytanie: Dam rade grać w miarę dobrzę jak nigdy nie miałem doczynienia z instrumentami czy programami do komponowania, może powinienem zacząć na czymś mniej kosztownym i łatwiejszym. Zależy mi na takim graniu jak np. M4SONIC. Jak najlepiej zacząć swoją przygodę z Launchpadem? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam, Rumun

Opublikowano

Rub miksy w wirtual dj ja tak z kolega robie i zrobilismy kilka secikow fajnych mixow

Zapomniałem dopisać, nie chcę robić mixów tylko grać czyjeś piosenki. Może pokaże o co chodzi: https://www.youtube.com/watch?v=yXLL46xkdlY Ten koleś gra albo swoje, albo czyjeś piosenki, nieważne, ważne że o coś takiego mi chodzi. A i mam zamiar grać na Novation Launchpad S.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...