Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loop Botting Pack

kornel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z 2 tygi temu kupilem Loop Botting Pack termin uplywa dopiero 27 marca.I mam problem bo teraz nie moge urochomic bota poprzez Startuj bota bo swieci sie na czerwono poprostu jakbym nie mial wykupionego bota, moglbymi ktos powiedziec o co w tym chodzi.Widzialem juz podobne tematy tego typu ale nigdzie nie jest dobrze opisane.Czekam na odpowiedz z gory dziekuje ;)

Opublikowano

Witam z 2 tygi temu kupilem Loop Botting Pack termin uplywa dopiero 27 marca.I mam problem bo teraz nie moge urochomic bota poprzez Startuj bota bo swieci sie na czerwono poprostu jakbym nie mial wykupionego bota, moglbymi ktos powiedziec o co w tym chodzi.Widzialem juz podobne tematy tego typu ale nigdzie nie jest dobrze opisane.Czekam na odpowiedz z gory dziekuje ;)

Hej chodzi ci o mapke ze nie mozesz zaznaczyc gdzie ma bot latac ??

Opublikowano

Nieeee, chodzi mi o to gdy załanczam bota postac sie loguje do gry pokazuje sie menu botowania i tylko opcja startuj bota jest na czerwono po nacisnieciu pokazuje mi zebym wykupil se pakiet co to ma znaczyc bot jest wykupiony wyraznie do 27 marca ??

Opublikowano

Nieeee, chodzi mi o to gdy załanczam bota postac sie loguje do gry pokazuje sie menu botowania i tylko opcja startuj bota jest na czerwono po nacisnieciu pokazuje mi zebym wykupil se pakiet co to ma znaczyc bot jest wykupiony wyraznie do 27 marca ??

hymm a moze przez to ze jest nowa wersja bota 2.0.10_4

Opublikowano

Mam to samo... Pojawiło mi się to dzisiaj. Bot wykupiony jest wyraźnie i upływa za 28 dni a nie mogę go włączyć bo świeci się na czerwono -.-

Opublikowano

Juz mniej wiecej wiem dlaczego.Jutro jest inspekcja i zostal bot do jutra albo do czwartku rano zatrzymany wiec dzis napewno se nie pobodzicie ale tam 1 dzien nikomu nie zaszkodzil:) Raczej powinno zostac to wynagrodzone 24h darmowego bota.

• Dodaj nową pozycję...