Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Kha'Zix - Manamune czy warto? Jaki build?

Patrix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóż od jakiegoś czasu planuję zakupić Kha Zixa, którym grałem już kiedyś w rotacji oraz dzisiaj na koncie kolegi - mój build przeważnie jest sytuacyjny, aczkolwiek Manamune uważałem za przedmiot niezbędny na Kha i teraz nasuwa się pytanie, czy warto budować manamune? Jeżeli nie to podrzućcie na oko jaki build wy byście złożyli, zdaję sobie sprawę, że budowanie postaci jest sytuacyjne, aczkolwiek piąte przez dziesiąte na pewno każdy z was może poradzić co na niego budować. ^_^

Opublikowano

Zależy od tego czy masz problemy z maną. Ja osobiście na linii używam takiego buildu : buty Merkury/Tabi, Czarny Tasak, Krwiopijec, Manamune, Ostatni Szept i na koniec GA/Warmog/Omen. Na junglę : buty piątki, Czarny Tasak, Hydra, Ostatni Szept, Paszcza Malmourtiusa (czy jakoś tak), i ostatni sytuacyjnie.

Opublikowano

Jak nie dajesz rady to możesz kupić jednak nie jest to zbyt dobre rozwiązanie jak dla mnie, lepiej nauczyć się kontrolować mane i lecieć jakiś normalny build.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nigdy tego nie kupuje, wolałbym zastąpić ten item jakimś innym.

Buty merkury, tasak, krwiopijec, anioł stróż, omen i raczej ostatni szept

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...