Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bundesliga - Dobry pomocnik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strzałka.

Pogrywam bundesligą. Teraz powstają dwa dylematy;

Pierwszy, to taki, że pierwotną formacją do gry w Bundeslidze miało być ustawienie 4-4-1-1, aczkolwiek średnio wychodzą do ataku, jakoś tak dziwnie się tym gra. Aktualny skład pod to ustawienie;

http://www.futhead.com/14/squads/11088741/

Drugi, to taki, że naszła mnie myśl, by pograć ustawieniem bardziej ofensywnym, czyli 3-4-1-2. No i tutaj nasuwa się pytanie - KOGO dać na środkowego pomocnika, który zarówno będzie odwalał robotę w środku pola na ataku, ale robił też będzie za obrońcę. Byleby był szybki, to priorytet. Oto moje aktualne ustawienie ( Puste pole, to miejsce, na które szukam tego właśnie pomocnika;

http://www.futhead.com/14/squads/11088485/
.

Mam też w sumie pytanie, czy gra na trzech obrońców nie będzie błędem, tzn. Czy nie będą wpadać we mnie jak w masło, bo bywają takie momenty przy ustawieniu na czterech obrońców, ale to raczej wina bugów, że jeden wyjebie się o drugiego, czy coś. Obawiam się, czy najzwyczajniej dam radę ich gonić & Blokować, heh.

Za DOBRE i PRZYDATNE odpowiedzi oczywiście plusiki, cena nie gra roli, wszystko jest do wytrainerowania XDDDD

/// Aaa, no i kogo na bramkę. Weidenfeller broni czasem niesamowite piłki, ale często się szmaci. Neuer? Średnio, do tego drogi, a tez w fifie world puszcza szmaty. Może Cech? Adler?

Opublikowano

Fakt Schwainsteiger jest wolny.. Ale to jest Fifa 14. Tutaj tempo nie ma żadnego znaczenia, Obrońca 34 tempa spokojnie dogoni Aubameyanga 96 tempa.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

1. Zmień formację na 4-1-2-1-2 jak nie wychodzą do ataku.

2. Schweinsteiger lub Boateng.

Linki wychodzące poza forum dajemy w

[code][/code]

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...