Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts a LoL

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej kurwa. Czy ten jebany riot już urwa ingeruje w to na czym ja gadam ? JA PIERDOLE NO WYJEBIE IM . Mamy z kumplem tego samego neta. Gramy w lola, gadamy przez ts. On nie ma lagów ja mam 10kpingu. Wyłączam ts nie mam lagów., włączam ts, 10k pingu. CZY ICH POJEBAŁO ? To jest jakiś żart z tym gównianym ts -.-

Opublikowano

Ale w czym problem? Sądzisz, że to Riot celowo "dorzuca" Ci pingu za używanie TS'a? :D

Jaki macie internet? Grasz z włączonymi innymi rzeczami oprócz Ts'a i samego LoLa?

Opublikowano

Ej kurwa. Czy ten jebany riot już urwa ingeruje w to na czym ja gadam ? JA PIERDOLE NO WYJEBIE IM . Mamy z kumplem tego samego neta. Gramy w lola, gadamy przez ts. On nie ma lagów ja mam 10kpingu. Wyłączam ts nie mam lagów., włączam ts, 10k pingu. CZY ICH POJEBAŁO ? To jest jakiś żart z tym gównianym ts -.-

format. To jest najlepsze rozwiązanie, zazwyczaj rozwiązuje wszystkie problemy.

dudeson.png

Opublikowano

Dobra sraty taty. jak oni się sypia o curse voice (komunikacja z drużyną) to za to tez sie obsraja. Dobra nie ważne, ale kurwa. Gram przed chwilą bez ts i tez lagi 11k pingu w przeciwnej drużynie 3x afk i większośc pingi z dupy. Niech ogarna kiedyś tą gre bo bez sensu sie robi... -.-

Przeskanowane avastem. nic nie znalezione

Opublikowano

Tylko ty masz lagi. Ts to komunikator głosowy i nikomu nie przeszkadza. Curse Voice to czit z timerami spelli, jungli etc., dlatego jest zakazany przez riot..

League of Legends

Opublikowano

Jak masz internet z neostrady 256kb/s to nie dziw się, że Ci nie ciągnie tsa i lola, bo trochę sieci to ciągnie :) Wymień internet na lepszy, ewentualnie ad-aware polecam przeskanować może masz jakichś intruzów, którzy zatruwają neta.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Najlepiej jest napisać do supportu. Jak ja raz miałem lagi niezwiązane z internetem napisałem do supportu, oni kazali mi porobić jakieś skany, itp. Potem zrobiłem co kazali i lagi ustały.

Opublikowano

To nie wina ts. Poprostu to może być zbieg okoloczności. Serwery gry są strasznie obciążone i nieraz sklep u nich pół godziny się ładuje. Może to być też wirus, który zapycha połaczenie sieciowe. Może przepustowość za mała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...