Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie ktorzy chcieliby postawic serwer 1/2sezon

Harkirii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ! :). Mam na imie Bartek jestem fanem gry MuO, dawno juz w nia nie gralem z racji wejscia nowych ver aktualnie nie moge znalesc serwera na ktorym mozna by bylo pograc bez setow F.o za donate i na starej edycji gdzie max bylo kantury 3 lub Crywolf. Dlatego postawonilem napisal do was. Mam duze doswiadczenie w tej grze z 9lat jak nie wiecej kocham stare ver tej gry pewnie jak wielu z was, ale nie ma gdzie grac. Chcialbym zebrac paru ludzi ogarnietych i postawic " dobry " serwer dla starych wyjadaczy gdzie mozna by bylo milo spedac czas. Jesli ktos sie na tym zna ( www pliki serwerowe zabezpieczenie stawianie konfiguracja ) i chcialby sie dołaczyc to niech pisze na numer GG 2458343.

Do ludzi zainteresowanych zrobmy fajny przyjemny serwer na starej ver dla kazdego kto ja lubi :).

Pare słow o sobie: Jak juz pisalem mam na imie Bartek jestem z woj. Małopolskiego uczeszczam do szkoly ale takze pracuje mam 19lat interesuje sie różnymi rzeczami prawie wszystkim co istnieje na tej ziemi:).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...