Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja BOL

Equener ほ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy na tym grają. Mnie nie cieszy to, że z kimś wygram trzymając tylko spacje ... Potem wybije sie taki do platyny czy wyżej i sam grać nie potrafi. Gra ma dawać jak najwięcej fun'u bo chyba o to w tym chodzi a przy graniu na bolu nic nie ma sensu bo każdego rozwalamy w 0,5s combo z dupy zza pleców ;D

Opublikowano

Myślę, że Selex wykorzystał sytuacje z Nitrem żeby się znacznie bądź nieznacznie wybić. 

Co do samego bola. Każdy robi to co chcę, jeżeli ktoś jest rozsądny to wie, że lepiej dojść do czegoś samemu niż za pomocą chociażby takiego programu. 

Program jest spoko jak ktoś chciałby nabić 10lv na reffie. Na normalach bym to ścierpiał, ale na rankedzie nie za bardzo. Nie po to gra się tyle czasu, żeby jakiś gość z hajsem kupił sobie skrypt do gry i osiągnął tą samą dywizje co ja.

Opublikowano

Tylko, że Selex to sam jest bolowcem więc o czym my tutaj dyskutujemy? W dodatku jest biedakiem, który nigdy na oczy vipowego konta z płatnymi skryptami nie widział.

Najlepsze było jego "God of Smite" yee ja z AutoSmitem od Extragoza też jestem bogiem smajta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...