Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie... włamanie.

OnLay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam sie do was bo mam problem miałem krótką przerw od lola bo gracze mnie wkurzali i musiałem sie uspokoić wczoraj postanowiłem pograć w lola patrze loguje sie i jest napisane twoje konto jest zarejestrowane na innym regionie czy coś w tym stylu mam lola po angielsku :) loguje sie na wszystkich krajach i działa na tureckim i co teraz? ktoś mi sie włamał i przeniósł konto. Napisałem do riotu że ktoś mi sie włamał na konto i zmienil region... i żeby cofneli mi konto i wszystkie zmiany na nim do momentu włamania.Podałem tam ponad połowe tych info o koncie email pierwszy itp itd ? co myślicie o tym? Odwrócą mi te zmiany?

Opublikowano

nie dawales komus passow,chociazby kolegom? moze dla zartow cie przeniesli :) jesli podales im DOBRE(!) informacje to cie przeniosa spowrotem,o ile zmiana regionu nie byla wykonywana z twojego ip/komputera

baner.png

Opublikowano

nie dawales komus passow,chociazby kolegom? moze dla zartow cie przeniesli :) jesli podales im DOBRE(!) informacje to cie przeniosa spowrotem,o ile zmiana regionu nie byla wykonywana z twojego ip/komputera

Nie podawałem -.- 

Opublikowano

Nie podawałem -.-

Pamiętaj również, że gadki typu "mój brat przeniósł mnie dla jaj" to RIOT nie łyka. Jeżeli twoje konto zostało ukradzione, oraz zostały wprowadzone na nim zmiany, o których ty nie wiedziałeś (liga/dywizja ich nie interesuje, ich interesuje tylko ostatnie zakupy od twojej nieobecności), to RIOT Ci je automatycznie przywróci. Miałem taką samą sytuację i nie było jakichkolwiek problemów z nimi.

8372383248.png
Opublikowano

Pamiętaj również, że gadki typu "mój brat przeniósł mnie dla jaj" to RIOT nie łyka. Jeżeli twoje konto zostało ukradzione, oraz zostały wprowadzone na nim zmiany, o których ty nie wiedziałeś (liga/dywizja ich nie interesuje, ich interesuje tylko ostatnie zakupy od twojej nieobecności), to RIOT Ci je automatycznie przywróci. Miałem taką samą sytuację i nie było jakichkolwiek problemów z nimi.

Ok dzięki @close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...