Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Totalny laik :c

Suuchy01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! 

Mam kilka pytań odnośnie gry. Tak więc, ta gra jest na Steam, czy jakoś tak? Nie wiem co to Steam, więc prosiłbym o jakieś linki do pobrania ale coś :3 Ile zajmuje? Mieszkam w niewielkiej miejscowości i jest to dla mnie bardzo ważne :D To chyba wszystkie pytania jak na razie, tak więc z góry dzięki za odpowiedzi i pomoc :3

Opublikowano

Co to Steam? Platforma na której kupisz i zagrasz w kilka tysięcy różnych gier. Od darmowych, po płatnych. Na steamie możesz również porozmawiać ze znajomymi, itp. Ale co ja ci będę tłumaczył, zapoznaj się sam :P

http://store.steampowered.com/

TF2 zajmuje ok. 12 GB.

Opublikowano

Cholera jasna, 12gb... Powiedz mi, że to idzie przerwać i pobierać "po kawałku" :D

Taa, możesz przerwać kiedy chcesz i gdzie chcesz :P

Opublikowano

Okej, dzięki. Także przede mną kilka nocy pobierania :3 Jak bd miał jeszcze jakieś pytania, to napiszę :D

A dałoby się wrzucić grę na pendriva, a potem do mnie na kompa i czy gra by ruszyła?  :P

Opublikowano

Okej, dzięki. Także przede mną kilka nocy pobierania :3 Jak bd miał jeszcze jakieś pytania, to napiszę :D

A dałoby się wrzucić grę na pendriva, a potem do mnie na kompa i czy gra by ruszyła?  :P

Dało by się, była by mała aktualizacja, ale to nic wielkiego.

Opublikowano

Po SteamPipe Update bywają problemy z komplementarnością plików ale i tak lepiej pobrać 1-2GB jeżeli by się pliki nie zgadzały niż ~13,8GB < a nie 12GB ! >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...