Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terraria jak tu wejść ?

baobao262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrób teleport jak nie masz klucza,jak tak wszedłem bo plantery nie mogłem znaleźć

Kolega próbował, nie chciało działać. W każdym razie można spróbować.

461151420292002410470.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Teleportem działa. Tylko że teleportu się nie robi a kupuje. 

Klucz możesz mieć z Plantery która pojawia się po zabiciu jednego z Hardmod-owych bosów. Np. destroyera lub innego. 

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Teleportem działa. Tylko że teleportu się nie robi a kupuje. 

Klucz możesz mieć z Plantery która pojawia się po zabiciu jednego z Hardmod-owych bosów. Np. destroyera lub innego. 

Zdaje się że nie posiadasz Terrari na Steam. Bo w starszych wersjach tak można było, a teraz w najnowszych 1.2.4.x się nie da. Teleporty nie działają, potion random teleport nie tepnie Ciebie do dungeonu bez pokonania plantery. By móc walczyć z planterą musisz ubić wszystkie 3 mechaniczne bosy: The Twins, Skeleton Prime oraz Destroyer.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Zdaje się że nie posiadasz Terrari na Steam. Bo w starszych wersjach tak można było, a teraz w najnowszych 1.2.4.x się nie da. Teleporty nie działają, potion random teleport nie tepnie Ciebie do dungeonu bez pokonania plantery. By móc walczyć z planterą musisz ubić wszystkie 3 mechaniczne bosy: The Twins, Skeleton Prime oraz Destroyer.

Ja tam zrobiłem to 3 dni temu bez problemu. I posiadam Terrarię na Steam. Grzechem było by mieć pirata :D

+ Dodam że jeszcze można wejść tam za pomocą tego:

-Rod of Discord

Drop: Chaos Elemental

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

+ Dodam że jeszcze można wejść tam za pomocą tego:

-Rod of Discord

Drop: Chaos Elemental

Hmm nigdy tego nie testowałem a mam pecha do dropu. Sprawdzałeś czy na 1.2.4.1 da się?

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Specjalnie dla Ciebie wyciągnąłem ze starego save-a tego roda i na nowym świecie spróbowałem. Na 1.2.4.1 da się spokojnie wchodzić. Tak że korzystać puki można :) Chyba że tego nie mają zamiaru zmieniać ;D

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...