Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fifa world ~ rozłączanie

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio gram sobie w fife world, i co 3 mecz rozłącza mi go, np w 30 minucie, wyświetla sie komunikat "problem z serwerami ea.. sprawdź swoje połączenie inter ... " tylko ja ponoć mam ten problem ;P Zna ktoś może rozwiązanie?

Dzięki i pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Zacząć od spraw formalnych wysłałem zgłoszenie refresh przed 24h. Przechodząc do tematu to daj raport np: z speedtest.pl. Jest duże prawdopodobieństwo, że coś masz z nim nie tak. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Sam miałem kilka takich sytuacji, tylko, że mi w przerwie meczu lub nawet po zakończeniu meczu nie wyświetlało się menu i nic nie można było zrobić, przez co trzeba było grę wyłączyć, a uzyskane pkt przepadały. Trzeba chyba pamiętać, że to dopiero wersja beta przy której występuje masa błędów. Masz jeszcze jakieś gry na Originie?

Opublikowano

Zacznijmy może od internetu czyli możesz mieć problemy z łączem tzn. może zakłócać coś ruter u mnie był taki problem że miałem liveboxa i ruter obok siebie włączone i fale się zakłócały.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...