Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modami

X_domino_X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,
mój problem wygląda następująco: w aktualizacji 8.11 mody posiadałem mody by Loretai, w obecnej wersji rowniez je posiadam, ale nie mam np. komunikatów o przyjętych strzałach (kto strzelał, jakim pociskiem, dmg i czas przeladowania). Do tego chciałem zainstalować "Zoomout" i "Remove low sniper fps" czy jakos tak. Te mody pobrałem z tego forum i pomimo, że Juri napisał, że sa zaktualizowane do 9.0, to po skopiowaniu ich do folderów (poprawnych, bo sprawdzałem), pasek wczytywania bitwy zatrzymywał się przy końcu i nie chciał ruszyć dalej. Być może coś źle zrobiłem. Jak kopiowałem te pliki to wyskoczył mi komunikat, "Czy napewno chcesz scalić te foldery?" i gdy kliknę "nie", to zamyka mi się okienko kopiowania. Mam Windows Vista. Może ktoś mi wytłumaczyć jak to zrobić?

Opublikowano

Zazwyczaj jak do paczki modów dogrywa się własne to się dzieją tego typu rzeczy. Polecam Ci zrobić własny zbiór modów. Ja np. mam Celownik i XVM j1mbo, statystyki sesji i kilka jeszcze.

Najwyraźniej któryś z modów zawartych w paczce lorentaia gryzie się z zoomoutem lub sniper lowem. 

Opublikowano

Juri... prosze Cie... albo czytaj ze zrozumieniem albo sie nie odzywaj... co do tematu, musisz scalic te foldery i podmienic pliki i powinno byc wszystko dobrze. ;)

Opublikowano

@up
Zrobiłem tak za pierwszym razem i właśnie wystąpił ten problem.

@Juri
Jak zrobić własną paczkę?

EDIT:
Jak nazywa się mod pokazujący kto strzelił, ile obrażeń zadał, czas przeładowania itp. (Wyświetla się w czacie)

Opublikowano

Aaa.... Że tak :) Czyli odinstalować od Loretai i wgrać własne. :) Tylko nwm jakie mody były w paczce na wersje 8.11.

Jeżeli miałeś paczkę Loratai'ja to mody są takie same jakie były.

Ewentualnie musisz szukać po stronach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...