Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|      Reklama

|

|

|

|

|

|

|

|

\/

Witam

Poszukuję grafika na serwer hamachi

Czego Oczekuję:

-Wykonanie znaczka GM'a 

-Umiejętność wykonywania ikonek (możliwe że nie trzeba będzie)

-Wykonanie tła logowania itp (może być jakieś gotowe + napis aby ładnie wyglądało)

-Wykonanie prezentacji

-Uczciwości

-Dobrego kontaktu

Co Oferuję:

-Range [GA]/[HA] na serwerze

-Dostęp do mysql

-Dobry kontakt

-Uczciwość 

Kilka słów:

Od piątku mam postawiony serwer Hamachi dużo już zrobiłem nie jest to zwykły gotowiec będzie to jeden z najlepszych serwerów jaki wystartował oczywiście mowa tu o hamachi napewno przebije nie jednego dedyka teraz pewnie zadajecie sobie pytanie skoro taki będzie dobry dlaczego nie postawię dedyka ? Ponieważ od niedawna bawię się z plikami serwerowymi i moim zdaniem nie mam odpowiedniego doświadczenia oraz umiejętności zabezpieczenia serwera a na hamachi chcę je właśnie zdobyć. Poszukuję grafika nie jakiegoś profesjonalisty typu Wredna tylko osobę która już trochę ogarnia i używa dobrego programu a nie wykonuję napisy w Cool Text więcej informacji podam na gg lub pw  gdzie mogę bardziej opisać serwer

Kontakt:

-PW na MPCforum

-GG w profilu 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Mam kilka pytań.

Po co grafikowi dostęp do MySQL?

Skoro szukasz grafika to czemu grafik ma się zająć dodaniem slota w eq na pas? :D

Opublikowano

Mam kilka pytań.

Po co grafikowi dostęp do MySQL?

Skoro szukasz grafika to czemu grafik ma się zająć dodaniem slota w eq na pas? :D

Dostaje dostęp do Mysql aby miał swobodny dostęp do ID eq i innych danych 

Chodzi o to że slot jest dodany jak się przeciągnie w miejsce pokazuje się że tam jest ale pod względem graficznym trzeba dodać ten kwadracik jak masz np. na buty 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Dostaje dostęp do Mysql aby miał swobodny dostęp do ID eq i innych danych 

Chodzi o to że slot jest dodany jak się przeciągnie w miejsce pokazuje się że tam jest ale pod względem graficznym trzeba dodać ten kwadracik jak masz np. na buty 

To raczej twoja robota, tak samo możesz wypakować locale a potem itemproto..

Jakie to pliki?

Opublikowano

To raczej twoja robota, tak samo możesz wypakować locale a potem itemproto..

Jakie to pliki?

Serwer mam na plikach by terenzo najnowsza wersja game 34k jak masz pytania zapraszam na gg mogę bardziej opisać serwer 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Polecam tego pana bardzo pomocny i miły 

Dzięki

Również mogę polecić.

Dzięki

Posada aktualna zapraszam na gg gdzie dowiedzie się więcej 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Polecam jemillo. Super grafik :)

Wiem o tym ale wątpię że pracuje na serwerach hamachi a płacić nie mam zamiaru :) 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Slot do eq nie jest robotą grafika.

Znaczy chodzi o to że dodałem slot przedmiot się zakłada ale w eq nie posiada tego kwadracika a ja nie posiadam programu żadnego którym mogę to dodać i w najbliższych dniach nie będe miał jak pobrać

tak to wygląda trzeba dodać kwadracik na ten pas

http://scr.hu/137d/i72ws

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Znaczy chodzi o to że dodałem slot przedmiot się zakłada ale w eq nie posiada tego kwadracika a ja nie posiadam programu żadnego którym mogę to dodać i w najbliższych dniach nie będe miał jak pobrać

tak to wygląda trzeba dodać kwadracik na ten pas

http://scr.hu/137d/i72ws

To nie grafik ma to zrobić, lecz technik.. >.<

Opublikowano

To nie grafik ma to zrobić, lecz technik.. >.<

Trzeba to edytować w pliku windows.dds który trzeba otworzyć programem graficznym typu gimp lub paint.net cóż nie będę się kłócił czy to ma wykonać grafik czy technik ja tego nie mogę wykonać dlatego chciałbym aby grafik to edytował 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...