Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Best Prywatny Serwer PVP

MysterLolek**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witan , chce wam przedstawic Best prywatny serwer PVP . Na start dostaje sie 2500000 grzybkow :)

Exp jest w miare szybki , serwer jest nowy od wczoraj bodajze :) Zapraszam do gry :D

http://lordzik112.ct8.pl/

Po nazwie mozecie poznac kto jest zalozycielem :D^^ 

Opublikowano

Dzięki za kradzież mojego nicku i nazwy serwera.

90858227232114326580.png

Opublikowano

kolego po 1. ja nie admin a po 2 lordzik112 jest znany z dzialu LastChaos wiec on pierwszy taki nick mial :P 

Opublikowano

Wszystko jest fajne serwer śmiga tylko zmieniłbym dodawanie z statystyk nie po 1 tylko np po 10 lub po 100 za 1 klikniecie

Opublikowano

Serwer jest dosyć fajny, pierwszy serw sfgames prywatny na jaki zawitalem i nawet mi sie podoba ;p, gdybys mogl ogarnac te gildie iz

zeby isc na wyprawe/wojne trzeba potwierdzic email lub jest zbugowane a na op.pl i gmail.com nic nie przychodzi wiec nie da sie nic zrobic :( + popraw aby kazdy na start dostawal np. po 500 czci iż 3 pierwsze os. w topce maja po 1k i nie da sie ich rozwalic, a pozostala resza ma nico ; P

Opublikowano

Wreszcie jakiś fajny serverek podoba mi się ;)) postaraj się go nie zyebać i jak mozna się spytać to kiedy i czy wgl będzie 1 klik = 10 pkt stat albo nwm 100 ???

Opublikowano

a wiec jak mnie uszy nie myla serwer nie padl tylko zostaje kupionny hosting do serwera bo ten bym darmowy :P 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...