Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zachowywać się Udyrem w teamfighcie?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w ramach "wychodzenia z elohell zwanego goldem" postanowiłem mainować junglę, a co za tym idzie Udyra który dostał pie*dolnięcia wraz z wejściem flary. Oglądałem sporo filmików Trick2G i radzi on, aby iść w feniksa i niedźwiedzia. Po zagraniu sporej ilości gier stwierdzam że jest to niezłe rozwiązanie. jednak radzi on też, aby - jak to on przekazuje - "jebać team i grać samemu" tj. cały czas chodzić na wolne linie i po 11 levelu (kiedy weźmiemy tigera) pushować ile się da. I tutaj, niestety, o ile on w diamencie potrafi to zrobić (i pewnie na NA większość graczy high elo zna jego playstyle gdy go spotka) to w moim marnym goldzie od razu zaczyna się flame, moja drużyna zaczyna padać, nie sposób im wmówić aby nie walczyli. Krótko mówiąc - nie działa. Dlatego zastanawiam się jak Udyr zachowywałby się w teamfighcie - tego jeszcze nie próbowałem. Czy lecieć od razu na enemy carry, czy brać na siebie dmg i tankować teamfighta. Prosiłbym o jakieś porady. Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Stunujesz ile wlezie wchodzisz na fenka i w most feeded enemy. Tyle :p

Jeśli twój team ogarnia, zostań przy niedźwiedziu :)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

ja zawsze tankowałem i zatrzymywałem ich stylem niedźwiedzia. A potem stylem feniksa na kilku a na jednego stylem tygrysa i trzeba po prostu przeżyć ;)

Opublikowano

ja wgl nie maxuje w feniksa, chyba ze jako ostatni.

cały czas niedzwiedz, zolw.

w teamfighcie wklejasz sie w adc lub w midera z E stunujesz zmieniasz na Q i masz go na 3 strzały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...