Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Takie tam mecze w wykonaniu ExTazerII.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A oto moje ostatnio rozegrane mecze, teraz będe wrzucał wszystkie mecze tutaj i wygrane jak i przegrane.
Miłego oglądania:

173896a4.png

9b4969ec.png

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

Słaba farma. Jaka dywizja ?

Widać, odezwał się pro.

Nie w każdej grze, mosz taką możliwość na farmie over 500 cs. Może miał counter picka i ciężko mu do cs'ów było podejść, może sramto może tamto. Chłopak chciał się pochwalić więc piszcie mu że dobrze mu idzie, "gz" i wszelkie tego typu wypowiedzi. Trochę kultury i zrozumienia.

Podam też taki dziwne zjawisko, np. myślałem że takie coś minie, w plat 1, tak samo jak byłem w silverze, były takie dziwne gry, gdzie ciągle się zabijało i kille w grze sięgały 140 fragów. Nawet nie znasz przebiegu gry, a piszesz że słaba farma. Pochwal się ty SS z ostatnich gier, podaj swój tier i dopiero dojdź do głosu.

Opublikowano

Widać, odezwał się pro.

Nie w każdej grze, mosz taką możliwość na farmie over 500 cs. Może miał counter picka i ciężko mu do cs'ów było podejść, może sramto może tamto. Chłopak chciał się pochwalić więc piszcie mu że dobrze mu idzie, "gz" i wszelkie tego typu wypowiedzi. Trochę kultury i zrozumienia.

Podam też taki dziwne zjawisko, np. myślałem że takie coś minie, w plat 1, tak samo jak byłem w silverze, były takie dziwne gry, gdzie ciągle się zabijało i kille w grze sięgały 140 fragów. Nawet nie znasz przebiegu gry, a piszesz że słaba farma. Pochwal się ty SS z ostatnich gier, podaj swój tier i dopiero dojdź do głosu.

jesteś jedna z niewielu osób która na tym forum to rozumie dzięki.

Słaba farma. Jaka dywizja ?

Bronz 2 teraz wychodze.

SSy się daje prosto z lobby, a nie. 

Jaka dywizja?

Bronze 2

//Gamus Prosze gra z przed chwili specjalnie dla cb:

e232da68.png

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

Powodzonka. Sam chcę wyjść z brązu, ale sie nie da. Nawet majac 14/3 i 300 farmy nic nie zrobisz kiedy twój team ma 27 deathów.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Kolejna Gra:

11e59eb9.png

Opublikowano

Powodzonka. Sam chcę wyjść z brązu, ale sie nie da. Nawet majac 14/3 i 300 farmy nic nie zrobisz kiedy twój team ma 27 deathów.

dawaj duo.

Opublikowano

Wyjść w brązu jest bardzo łatwo, wystarczy odrobina skilla i dobra taktyka, bo ludzie tam myślą casualowo. 

GL w wychodzeniu.

1994993994.png
Opublikowano

Wyjść w brązu jest bardzo łatwo, wystarczy odrobina skilla i dobra taktyka, bo ludzie tam myślą casualowo. 

GL w wychodzeniu.

nie potrzeba skilla, wystarczy nie byc skonczonym idiotą

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png - R.I.P [*] 2012 - 26.04.2014 

Opublikowano

nie potrzeba skilla, wystarczy nie byc skonczonym idiotą

Mój kolega, taki co jest najlepszy z matmy, gra w rugby, kiedy w porównaniu do tamtych bydlaków jest patykiem, jest ich kapitanem i myśli tatkycznie.

W LoLa mu nie idzie, gra dla zabawy. Jest w bronzie.

Czy to jest idiota?

Idiota, to takie pojęcie względne. W internecie możesz se tak pisać, jakbyś do niego tak w realu powiedział to byś tylko po mordzie zebrał.

dudeson.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...