Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Wykonać Trudne Hasło

ca1ek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie boicie się przed kradzieżą konta? Tworząc hasło do głowy wpada ci tylko 1 litera? Nie chcesz używać generatorów haseł.Ten poradnik jest dla ciebie.

Jak wykonać trudne hasło

Pomyślmy.Do głowy wpada ci litera u.Jak z niej utworzyć hasło?Z litery u ja stworzyłem hasło 1qazxcde3. Trudne co?Wcale że nie!. Przejedź po klawiaturze palcem jak byś pisał to hasło.I teraz takie hasło jest prościutkie jak bułka z masłem.Z litery n można zrobić hasło edcftgb . Trudne do złamania a naraz proste do zapamiętania.Widzisz. Tą metodą może być hasło _@1qazXcde3@_.

I co trudne?Nie.

Jeszcze dam 1 przykład.Np. masz na imię Basia.To może być hasło zsedc.Takie haslo jest jak 2 litera imienia Basia.Czyli to litera a

Proszę o 5* i +

To mój 1 poradnik więc proszę o wyrozumiałość.

ca1ek.png

userbaraj.png

sygnau.gif

userbar813526.gif

2526571.png

^Kliknij.Najlepsza gra online^

Chiński expbot <<-- klik

Prawdziwy spammer:

sygnap.png

Opublikowano

nie rozkminiam :D mozesz jasniej ?:D ja kiedys mialem haslo na plu 5a74bXhs6 itak ojebali charka :D

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

nie rozkminiam :D mozesz jasniej ?:D ja kiedys mialem haslo na plu 5a74bXhs6 itak ojebali charka :D

Spróbuje Ci to wytłumaczyć :D

więc wybierasz jakąś literke np. pierwsza litera Twojego imienia, teraz jak w temacie jest napisany przykład: 1qazxcde3 . i dodajesz np. literke "B" i hasło brzmi: B1qazxcde3 . Spróbuj teraz napisać te haslo na klawiaturze, a zobaczysz jak sie fajnie ułożyło, i można to łatwo zapamiętać :D

Opublikowano

Dobry sposób, chociaż jak wymyślisz hasło dla ciebie łatwe np. (beagleasd) to jest dla ciebie łatwe a do zgadnięcia już nie

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Żenada... Każdy kto jest ciut rozgarnięty może na to wpaść, a wy robicie z tego mega-giga-zaje... tutoriala. I wiecie, co to jest atak słownikowy? No to w lepszych słownikach hackerskich tego rodzaju hasła będą bliżej początku niż końca. I jeszcze: http://pl.wikipedia.org/wiki/Mocne_hasło

Tworzyć hasło tak, aby można było je wpisać szybko i korzystać z liter rozmieszczonych nierównomiernie na klawiaturze
Bo takie hasło z literami obo siebie łatwiej po prostu podejrzeć.
Opublikowano

Pomysłowe, ale ja tam wole nr. telefonu dać kogoś :D. Teraz mam babci -.- :P

Dasz nr. swojej babci?

Żart oczywiście.

Co do tego hasła to ja zawsze wymyślam na chybił trafił, chociaż.. zawsze mam jedno id i hasło łatwe i nikt nigdy nigdzie mi się nie włamał.

Opublikowano

To bez sensu..

Myślicie, że ktoś bawi się w odgadywanie haseł do waszych kont ?

Głownie przypadkiem okradania kont jest po prostu keylogger ;)

Wchodzicie na dziwne stronki, logujecie się tam gdzie nie powinniście, pobieracie ''yang hacki'' i macie rezultat ;)

Przy tym nawet nie pomoże najtrudniejsze hasło.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To bez sensu..

Myślicie, że ktoś bawi się w odgadywanie haseł do waszych kont ?

Głownie przypadkiem okradania kont jest po prostu keylogger ;)

Wchodzicie na dziwne stronki, logujecie się tam gdzie nie powinniście, pobieracie ''yang hacki'' i macie rezultat ;)

Przy tym nawet nie pomoże najtrudniejsze hasło.

Oj zdziwiłbyś się^^ Duży odsetek kradzieży jest spowodowany banalnym pytaniem przypominającym na e-mailach których ma się konta.

Np.

Ulubione zwierze?

Pies

banał...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

No pomysłowe :) oczywiście plus : ja pamiętam że miałem kiedyś hasło qwertyuiop10pl banał :P

Co oznacza mgr inż. ?

Mogę Gówno Robić I Nieźle Żyć.

Kobiety narzekające na okres nigdy nie odczuły swędzenia jajek w zatłoczonym autobusie.

- Co wspolnego maja nekrofil i alkoholik ?

- Obaj lubią zimne prosto z lodówki

Pani Dyrektor szkoły wezwała rodziców Jasia:

- Państwa syn notorycznie ściąga na wszystkich klasówkach.

- Tak, bo on cierpi na zespół Torrenta

POMOGŁEM? MOŻESZ POSTAWIĆ PLUSIKA ;)

Opublikowano

ehh... Wiesz, każdy ma swoje hasła i łatwo zrobić nawet innym sposobem trudne hasło za pomocą znaków specjalnych, dużych liter, małych liter.

Niech Ci będzie :)

Masz +

;)

• 2 lata później...
Opublikowano

2 lata temu ktoś mi sie włamał na konto , sprzedał riba z dozo i wbił 2 kulki expa .. :P

No tak też można, w moim przypadku nie było tak kolorowo. ;)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@up

Ty nie poważny jesteś, jest limit hasła ;) XXXXXXXXXXXXXXXXX - TYLE CO TU NAPISAŁEM ;d

@TUT

No no, dobry pomysł, ale wiesz ;D Jak ktoś ma keya na kompie a nawet o tym nie wie, to hasło nic nie zdziała;D

A pro po ktoś mi się kiedyś włamał na konto to wczytal mi aure ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...