Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w TSM - Amazing nowy jungler!

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już mogliście przeczytać w nazwie tematu. OddOne zostaje odsunięty na ławke a w jego miesjce wchodzi Amazing, który dotychczas występował w Copenhaga Wolves. Moim zdaniem to dobry wybór TSM'u, gdyż Amazing to jeden z lepszych, grających agresywnie junglerów. ;)

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Dobry wybór, ale będzie musiał się wstrzelić w TSM, w końcu ich playstyle jest.... taki.... inny.

Opublikowano

A czemu na ławe wzięli TheOddOne ? Nie interesuje się sceną ale to mnie zaskoczyło.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Co to się dzieje, kolejne LCSy w NA będą ciekawe :D Shiphtur i ZionSpartan w Dignitas, TSM bez Xpeciala i Oddone : O Kurcze smutne wieści, Oddone bardzo sympatyczny typek, fajnie się ogląda jego streamy :P

Opublikowano

To w sumie słuszna decyzja TheOddOne'a.

Mogli wpuścić suba Nightblue. Jest bardzo dobrym junglerem. Tylko się marnuje.

No, ale cóż. Zobaczymy czy teraz też ten Amazing będzie taki 'amazing'.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Hmm serio? Chciało im się go importować? Amejzing nie jest zły ale oprócz swojego lee sina to wielę więcej podczas splitu nie prezentował. Wiadomo najważniejsze jest to że ma doświadczenie w graniu drużynowym ale mimo wszystko jestem zdziwiony że akurat go wybrali.

Opublikowano

Jestem bardzo ciekaw, jak bardzo będzie musiał zmienić swój styl gry Amazing, skoro wbił się w TSM. Będzie bardzo ciekawie, dobry wybór. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...