Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Wprowadzenie

ForestSavage666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to jest rust ?

Rust jest grą MMO SURVIVAL , 

Jest to połączenie Minecrafta , stalkera , dayz .

Zauważyłem że czasem  nad mapą przelatuje samolot i wyrzuca skrzynkę.

Są to zloty taktycznie w zlotach taktycznych często są 3 paczki są zazwyczaj obok siebie co 60-150 metrów

Co ciekawe można także na niektórych serwerach kupywać zloty taktyczne jak ?? 

Są rożne ''shopy'' dostajemy wirtualną mamone za którą możemy kupić między innymi zlot taktyczny. jak to wygląda ? - Jest to na zasadzie perku z call of duty mp perk ?? tak chodzi o to że w call of duty dostawaliśmy granat który po zrzuceniu na dany teraz przywoływał helikopter który zrzucał skrzynkę tutaj też jest , trzeba uważać bo drop czasem leci na skały jeśli się niewłaściwie rzuci .

Znalazłem w grze plany  do czego to służy ??

Dzięki planom uczymy naszą postać nowych przedmiotów do craftowania np. granat

dodać trzeba że po śmierci nasza postać dalej ma możliwość tworzenia przedmiotu z blueprinta  

Gdy byłem w mieście przez np. 5 minut to zaczynało prawie od początku coś pękać i na niebie było pełno kropek  co to jest ?

to są strefy radiacyjne na hud mamy coś takiego jak RADY gdy będzie +500 wtedy postać traci hp i może zginąć 

Jest na to jakiś lek ??

Tak są ta tabletki anty radiacyjne które zmieszają  w kilku procentach  szybkość rada i usuwają 250-300 pkt . rad

55aR3G.png

Opublikowano

Nie da się tego czytać. W ogóle poradnik bez sensu.

Kevlar, nie kewlar i naucz się ortografii, bo to strasznie wygląda wręcz nieestetycznie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie nadal jest słabo zrobione

1. Troche za duża czcionka
2. Kolory powinny być tylko przy pytaniach i pytanie trochę większą czcionka od odpowiedzi
3. według mnie nie zlot tylko zrzut taktyczny i spadają 1-3 skrzynie ( najczęściej 2)
4. "5 min. w mieście" - bardziej bym powiedział, że na terenie fabryki. I w ciągu 5 min. bez brania tabletek byś już padł
5. 4 pytania to mało

Opublikowano

Jeżeli to jest tut w stylu wprowadzenie to ja jestem psem ;-;

W tego typu tucie powinno być jak zacząć, a opisałeś te rzeczy, które nowych graczy najmniej interesują (można to wręcz wyczytać z HUD)

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Słaba czcionka, analfabetyzm, znaki interpunkcyjne po spacji. Nie da się tego czytać (kolory).

MPC Love<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...