Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki LAG.

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, który zdarzył mi się już nie pierwszy raz...

Gram sobie Malphitem, gra można powiedzieć wyrównana, standardowo feednięty

enemy ADC oraz MID. Dobry focus dzięki mojemu ultowi wygrywa tf-a i mamy koniec gry

ale nie... gdy już mam zaczynać ultowac i wbijać się inicjować tf gra się zatrzymuje a ping skacze

niemiłosiernie do ponad 20k... tf przegrany a tuz po nim ping się stabilizuje...  Co jest z tym pingiem?

Już zaczynam myśleć że siedzi w siedzibie RIOT taki troll jaskiniowy, który pilnuje bym nie wylazł do golda -.-

Dzieje się to w seriach bądź w meczach od których zależy spadek o dywizje 0o

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Ale ping ponad 20k? No bez przesady to już mnie dobija...

Masz zamiar wyjść z silvera ale oprócz feederów, afkerów i trolli

trafiam na wielki ping... No za jakie grzechy -.-

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

powiem ci tak. Po raz pierwszy trafił mi sie dzisiaj ok 16. (obecnie nie mam ale pojawia sie co jakiś czas) Parę razy tak mi się dziś działo . Niektóre przez cały mecz niektóre tylko chwilowo. Pingi od 500 do 20000 choc niektóre lagi były nawet dłuższe.. W jednym meczu wywaliło wszystkich z gry i nikt nie mogl wejsc a jak wszedl to nic nie mógł zrobić.  Wieć moze i wina lola.

Opublikowano

Ja wczoraj mialem to samo. Wielki ping, nic nie da sie zrobic, nie ma mnie przez 2 min. Riven robi triple i zaczyna dzialac

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, który zdarzył mi się już nie pierwszy raz...

Gram sobie Malphitem, gra można powiedzieć wyrównana, standardowo feednięty

enemy ADC oraz MID. Dobry focus dzięki mojemu ultowi wygrywa tf-a i mamy koniec gry

ale nie... gdy już mam zaczynać ultowac i wbijać się inicjować tf gra się zatrzymuje a ping skacze

niemiłosiernie do ponad 20k... tf przegrany a tuz po nim ping się stabilizuje...  Co jest z tym pingiem?

Już zaczynam myśleć że siedzi w siedzibie RIOT taki troll jaskiniowy, który pilnuje bym nie wylazł do golda -.-

Dzieje się to w seriach bądź w meczach od których zależy spadek o dywizje 0o

Jeśli się to dzieje w seriach, po prostu nie graj. Tak samo jak możesz spadnąć o dywizje nie graj też, jak wiesz co się zdarzy. Jedynym wyjściem wróżbita Maciej.

Opublikowano

Gralem dzisiaj mecze wszedlem do seri i wygralem jedna gre podczas grania drugiej mialem ping ktory skacze od 500 do 5k i nie moglem grac przegralem gre bo nie dalo sie grac wywalilo mnie ,zostala mi ostatnia gra ciekawie ma ten riot :3

x

Opublikowano

To poprostu problem z serwerami riot-u. Nie pomoże nic póki riot nie dokoxuje swoich serwerów. Jedyna możliwość to odejść od komputera i modlić się o to by to szybko naprawili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...