Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co jest z bolem ? free

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, strona jest offline i wyskakuje failed to download, kazdy tak ma ?

Opublikowano

Tak, kur*a kupiłem vipa i chciałem być dziś w platynie a tu chooy, btw na jakim servie grasz? może bol-duoQ potem? xD 

Opublikowano

Tak, kur*a kupiłem vipa i chciałem być dziś w platynie a tu chooy, btw na jakim servie grasz? może bol-duoQ potem? xD

EUNE

Opublikowano

ja miałem włączony a i tak wywaliło także sobie nie pograsz.... akurat rankeda grałem -,-.....

y, tez mialem wlaczony, do pokoju wchodzi normalnie ale jak gra zaczyna sie ladowac to wtedy wyrzuca

Opublikowano

jak wam zadziała to napiszcie bo nagrzebałem troche w plikach i teraz nie wiem czy cos zjebałem czy nie.

Opublikowano

DDos albo Riot robi im wojnie bo ostatnio głośno jest o BoL że już 40 % serwera gra na bocie i nie złe jazdy są 2 znajomych już mają perm bana za bola

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

DDos albo Riot robi im wojnie bo ostatnio głośno jest o BoL że już 40 % serwera gra na bocie i nie złe jazdy są 2 znajomych już mają perm bana za bola

Nitro i SeLeX ?

Sranie w banie...co Riot zrobi? Wyśle DDoS'y?

Opublikowano

Riot nie możne sobie odpuścić i dobrze o tym wie.  Będą walczyć z wiatrakami ale może choć jedno skrzydło uszkodzą. A co ddosów.  Większe prawdopodobieństwo jst to ze to osoby nie mające nic wspólnego z riotem ddosują. BoL ma tyle samo wrogów co zwolenników. Ja np bym wolał aby bol został zniszczony ale puki choć jeden gracz go posiada to ja też będę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...