Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja emulatora - RevekationMMO

keypack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

STRONA : www.revelationmmo.com

- Samochody
- Bandyci ! (sztuczna inteligencja)
- Modele dźwięki i tekstury z Alphy
- Animacje zombie
- Minecraftowa mapa
- Ogarnięty rekoil broni
- Dobry loot, realistyczny
- Zmieniony HUD
- Crafting

--------------------------------------
W trakcje roboty :
- Zwierzęta
- Nowe budynki
- Nowy Hud
- Ulepszony modół fps
- Lepsze oświetlenie
- Lepsze zombie
- Psy zombie
- Minimapa
- Udoskonalone samochody
- Nowe mapy

Screen shots:
27wr9jq.jpg
3478lyh.jpg
2ypgp4i.jpg
Dev'y !
m70b1jr (Owner, coder, modeler, texture guy)
Bobsi (Co-Owner, net-work supervisor, Photoshop, and modeler.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wygląda ciekawie lecz nei wiem czemu nie mogę pobrać, klikam na Full client i nic

Ja na luzie pobrałem, nie wiem jaką masz przeglądarke więc dam Ci 2 linki

xxx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Dzięki lecz do każdego pliku musi być skan! - 1h

Jak chcesz możesz już usunąć bo na google chrome ściąganie zadziałało

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Czy ta mapa minecrafta działa poprawnie ?? bo na stargatez też było coś takiego i tam się nie dało bloku przeskoczyć 

Ps. jak ktoś ma map editora i chce mape minecrafta to zapraszam na pw udostępnię 

55aR3G.png

Opublikowano

Będzie się kiedyś dało zarejestrować ?

Bo widzę że wygląda nawet fajnie

Ps.

Jakiego AC posiadają(bo wkurwiają mnie czity :) ) :D

Dodaj jakieś WŁASNE ss a nie od dev ;)

Opublikowano

Będzie się kiedyś dało zarejestrować ?

Bo widzę że wygląda nawet fajnie

Ps.

Jakiego AC posiadają(bo wkurwiają mnie czity :) ) :D

Dodaj jakieś WŁASNE ss a nie od dev ;)

Ludzie czytajcie dokładnie !!!!!!

KIEDY KTOŚ MA BŁĄD Z REJESTRACJĄ : http://www.revelationmmo.com/#!download/c22hx I PONIŻEJ MACIE ,,REGISTRATION ERROR''

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie czytajcie dokładnie !!!!!!

KIEDY KTOŚ MA BŁĄD Z REJESTRACJĄ : http://www.revelationmmo.com/#!download/c22hx I PONIŻEJ MACIE ,,REGISTRATION ERROR''

Nie zauważyłem ;d 

i nie musisz od razu płakać ;)

Btw.Zapytałem sie o AC i ss TWOJE ;d

Możesz podać skoro tak dokładnie znasz ten serwer ;)

@Edit

Po pierwsze nie wiem w którym momencie stwierdziłeś że płacze ;) Jeżeli jesteś taki mądry to mi pokaż w którym miejscu.

Po drugie, pokaż mi w którym miejscu pokazałem że znam dokładnie serwer (weź ty stary lepiej już wgl nic nie pisz bo to jest po prostu bełkot 13 latka.).

Po trzecie, jak chcesz wiedzieć jaki jest AC spytaj Dev'a nie mnie. W moim obowiązku nie jest posiadanie takich informacji.

Po czwarte, nie wstawie swoich ss'ów. Bo chyba tłumaczyłem już pare razyh że ja tylko reklamuję serwery, a nie na nich gram.

Po piąte, jeżeli nie jesteś w temacie to weź go trochę prześledź, a nie bezsensownie nabijasz posty, pisząc jakieś bzdury.

Czyli prostu jesteś murzynem od robienia reklamy gównianym serwerom? xD

Ps.Właśnie to post jest twoim płaczem ;*

Opublikowano

Powiem jedno wlazłem, na spawnie jakiś typek ja strzelam do niego a kiedy trafiłem pokazuje się wielki BIAŁY KWADRAT i gówno mi przeszkadzało i koleś mnie zabił wtf? Lepiej najpierw poczekać aż to ogarnią.

+ Że teraz 0 graczy gra...

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Nie zauważyłem ;d 

i nie musisz od razu płakać ;)

Btw.Zapytałem sie o AC i ss TWOJE ;d

Możesz podać skoro tak dokładnie znasz ten serwer ;)

Po pierwsze nie wiem w którym momencie stwierdziłeś że płacze ;) Jeżeli jesteś taki mądry to mi pokaż w którym miejscu.

Po drugie, pokaż mi w którym miejscu pokazałem że znam dokładnie serwer (weź ty stary lepiej już wgl nic nie pisz bo to jest po prostu bełkot 13 latka.).

Po trzecie, jak chcesz wiedzieć jaki jest AC spytaj Dev'a nie mnie. W moim obowiązku nie jest posiadanie takich informacji.

Po czwarte, nie wstawie swoich ss'ów. Bo chyba tłumaczyłem już pare razyh że ja tylko reklamuję serwery, a nie na nich gram.

Po piąte, jeżeli nie jesteś w temacie to weź go trochę prześledź, a nie bezsensownie nabijasz posty, pisząc jakieś bzdury.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tam dziękuje, ale nie skorzystam z emulatora. Nie chce mi się bawić. Pobrałem niby full client. Oczywiście nie wiem czy to jest aktualne, ale przy próbie włączenia dostałem komunikat o uszkodzonych plikach. Odpaliłem ponownie i ciągle dostaję komunikaty, że brakuje jakiegoś pliku, a dokładnie bibliotek .dll. Kilka plików wyszukałem i pobrałem , ale to nic nie daje. Pozostaje przy Warz. To nie dla mnie.

EDIT: Skopiowałem cały folder Infestation i podmieniłem i poszło.

Nikt w sumie i tak tam nie gra, ale przynajmniej sobie muzyczki z menu posłuchalem i naprawdę przyjemna dla ucha.

Opublikowano

Muzyka 4/10 (nie lubie takiej muzyki)

FPS 10/10 pokazuje Ci ile masz fpsów i powiększa :D

minecraftowa mapa 6/10 grafika słaba (według mnie)

gracze 0/10 wgl. ich brak :(

Opublikowano

dobra jako, że udało mi się chwilkę w to pograć, krótko powiem co podobało, a co przeszkadzało mi w grze. Oczywiście to tylko i wyłącznie Moje zdanie.

plusy:

- nowe bronie, dość dobry loot

- stare dobre warz, czyli dźwięki (ambienty) otoczenia i bardzo dużo FPS

- muzyczka w menu.

minusy:

- brak kompletnie graczy. Uruchomiłem grę z rana, po południu i w nocy i wszystkie serwery świecą pustką. W tym momencie to tryb PVE, który mija się z celem.

- lagi, freezy. Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale przy strzelaniu z bliska w głowę zombie występuje sekundowe zacięcie gry. Z dalszej odległości już tego nie ma. Błąd ten występuje tylko przy strzelaniu. Przy korzystaniu z broni białej wszystko jest ok. Sama gra ogólnie utrzymuje się w 40FPS, więc to mnie dziwi. Podczas ciągłego skakania są opóźnienia z dźwiękiem. Warz i inne emulatory chodziły normalnie, więc sam nie wiem.

- Hud. Przy szybkiej, dynamicznej akcji jak dla mnie mało czytelny.

- brak dźwięku przy niektórych broniach np. Mossberg

- stara przedwojenna wersja warz, więc dużo glitchy i bugów.

To tyle. Najlepsze w tym emulatorze jest możliwość posiadania 2 karabinów na 1 i 2. Normalnie istny Rambo. Ogólnie szału emulator nie robi. Może jak twórcy bardziej ogarną ludzi to coś się zmieni. Póki co leci emulator do kosza.

Opublikowano

Po kliknieciu Play wyskakuje mi takie coś:

http://scr.hu/0nyo/i7hm5

co zrobic?

@Edit

Udało mi się wbić na serwer :) Wszystko ładnie śmiga lecz niestety bardzo mało graczy tam gra. Fajnie jakby wiecej osbób zaczeło tam grac. :)

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...