Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Dwie legendarne skórki

Ladalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do dyspozycji RP na 2 legendarne skiny, a podobają mi się:

-Mecha cho'gath prime

-Piekielny nasus

-Trynda z demonicznym mieczem

-Kayle z eterycznymi skrzydłami

Proszę każdego o wybranie 2 skinow i dlaczego one, daje + za każdą sensowną odpowiedź ;)

Opublikowano

Kayle z eterycznymi najlepszy skin za 1820 prawie :> bardzo fajne efekty e+q i warto kupić jeżeli umiesz nią grać

Mecha Cho jest bardzo świetny fajny taniec + muzyczka + bardzo dobre efekty z Q oraz z silence ale Cho'gath mało grywalna postać

Opublikowano

Z tych czterech posiadam Kayle z eterycznymi skrzydłami. Bardzo polecam. Świetnie prezentuje się w grze. Fajnie zmienione animacje.

Drugi skin.. Wybierałbym między Nasusem, a Tryndą.

Ale raczej piesek lepszy. Po pierwsze, skin nowszy i bardziej dopracowany. Po drugie, ma bardzo fajne animacje. Ogólnie jest świetny. Ehm..

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Kayle i Nasusa ; > Obydwa piękne skiny ; > Kayle bardzo ładnie prezentuje się ilekroć ją widzę ; > Piękna animacja, wygląd. Nasus też bardzo ładny. Ulti <3 Muzyczka, taniec, wgl piękny skin ; 3

Opublikowano

Kayle z eterycznymi skrzydłami - fajny art, zajebisty wygląd w grze i animacje. IMO jeden z najlepszych legendarnych. Co do drugiego: wybierałbym pomiędzy Nasusem, a ChoGath'em - obydwa wyglądają super, także weź do postaci którą częściej grasz. :D

Opublikowano

Do Nasus'a oraz Kayle'a,czemu ?

-świetne animcje

-śliczne oraz ciekawe art'y

-pięknie się prezentują

Opublikowano

Wziął bym na twoim miejscu skina do Kayle i Cho'gatha. Dlaczego? Obydwa skiny bardzo dobrze zrobione, a co najważniejsze bohaterowie ci są rzadko widywani, przez co masz na początku gry przewagę nad mniej doświadczonymi przeciwnikami. Ponadto tymi postaciami pójdziesz praktycznie wszędzie:

Kayle - top, mid, jungle (bardzo przyjemna), oraz support (widziałem też kayle adc, bardzo ładnie w late biła, quadrę nawet zrobiła).

Cho'gath - top, mid, jungla (bardzo silny pick na te pozycje).

­Keelah se'lai

Opublikowano

Jak już to tylko do Kayle i do Nasus'a

Czemu? Piękne arty i w grze miazga. Infernal Nasus to 3 najpiękniejszy skin w grze wg mnie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Kayle z Eterycznymi skrzydłami. Podpalony miecz wygląda bajecznie, do tego postać ma genialną animacje lotu, coś pięknego, zakochałem się w tym.

Piekielny Nasus, wygląd jak i taniec są genialne, polecam oba.

2ag6arq.png

Opublikowano

ja bym brął Nasusa i Tryndamere, gdyż :

- do nasusa najfajniejszy skin kozacki taniec

- a do tryndamere to chyba jedyny fajny skin

battles,proportional,340,200,a28e3cd5e1c

Opublikowano

Nasos aka pieseu i Kayle

Kayle fajny art, best animacje <3

Nasos też fajny art, zayebiście sie prezentuje w grze.

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Grałem  Kayle z eterycznymi  świetny art , efekty z Q i E ^^ i tez grałem nasusełem ;3 który jest prześwietny taniec , głos , skille , ulti . polecam te dwie

Opublikowano

Nasusos piesełos & Kayle  <3 Obydwie postacie miażdżą, a skin PIĘKNE. Jak dla mnie najlepsze skiny to Udyr>Kayle>Nasus. Nasus- świetne animacje, fajne odgłosy (szczekanie podczas ultowania <3 No kocham xD) i ten dance :D.   Kayle- fajne skrzydła, fajne... BA zajebiste animacje Q+E :]  Jak najbardziej polecam te skiny. JA bym je kupił, bo gram tymi postaciami, ale Ty kup do tych którymi grasz najwięcej :) Szkoda tyle hajsu

Opublikowano

ja bym brął Nasusa i Tryndamere, gdyż :

- do nasusa najfajniejszy skin kozacki taniec

- a do tryndamere to chyba jedyny fajny skin

To tryndy fajny też jest Król Tryndamere. :p

graphic.png

Opublikowano

Demonblade Trynda - Fajny efekt przy uderzaniu ( coś jak rozbłysk hydry ) i jeszcze te ramie i włosy <3

Infernal Nasus - Co trzy głowy to nie jedna :D + ten głośniczek przy tańcu :P

lucyfergif.gif

Opublikowano

Kayle jest wyrąbista aż chce się nią grać sam ją mam i polecam ma fajne efekty ataków oraz jak lata to fajnie się skrzydła rozkładają + ładniejsze q i r a na e taki jakby biały rozbryzg pasuje do tego :P 

Opublikowano

Powiem tak polecam ci kupić skórki do postaci które lubisz i umiesz nimi grać bo po co ci naprzykład skórka do tryndy jeżeli nawet nie umiesz nim grać to że masz skórke to nie znaczy ze nie będą cię reportować i inne.

Ale ja polecam :

Trynde z demonicznym mieczem i kayle z elektrycznymi szkrzydłam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...