Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką gracie nacją?

Kenway.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głównie Brytanią, ale raz mnie naszła ochota na ZSRR i mam już ich wszystkie samoloty I i II ery. Nieco rozwinięci Niemcy i USA, wogóle nie gram Japonią.

Opublikowano

Głównie Brytanią, ale raz mnie naszła ochota na ZSRR i mam już ich wszystkie samoloty I i II ery. Nieco rozwinięci Niemcy i USA, wogóle nie gram Japonią.

Ja się zastanawiam nad Japonią.Podobno ma zwrotne samoloty ale bardzo słabe.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad Japonią.Podobno ma zwrotne samoloty ale bardzo słabe.

Japonia ma dwie fajne rzeczy - Zero(A6M_, Reisen) oraz bombowce. Zerówki są ultrazwrotne, więc każdego wykręcisz. A bombowce to już poezja, wytrzymałe jak USA, równy udźwig tylko że mają 20mm.

Opublikowano

Sowieci i Niemcy ale wy pewnie o samolotach a ja o czołgach :P

Ja tam w czołgach poszedłem w Sowietów, bo ZSRR(samoloty) już rozwinięte, to mi się będą kiedyś interesy zgadzać. Co prawda będzie wipe, ale przynajmniej nieco poduczę się grać nimi.

Opublikowano

Ja tam w czołgach poszedłem w Sowietów, bo ZSRR(samoloty) już rozwinięte, to mi się będą kiedyś interesy zgadzać. Co prawda będzie wipe, ale przynajmniej nieco poduczę się grać nimi.

A kiedy open beta będzie? Bo teraz to jakaś porażka. Granie tylko od 18 do 22 =/

76561198001815076.png
Opublikowano

@Xanter to korzystaj z weekendu, bo teraz rozszerzyli do godzin 11-22. A ja tam wolę aby przed open betą załatali bugi, ograniczyli drifty(nawet sztucznie) dodali oświetlenie na poziomie 2014 roku i inne takie rzeczy poroblili.

Opublikowano

Żeby już nie zakładać nowego tematu, Ma ktoś kod do Ground forces?

Nie.

@Xanter to korzystaj z weekendu, bo teraz rozszerzyli do godzin 11-22. A ja tam wolę aby przed open betą załatali bugi, ograniczyli drifty(nawet sztucznie) dodali oświetlenie na poziomie 2014 roku i inne takie rzeczy poroblili.

A jak o 10 sprawdzałem to już myślałem że będę musiał czekać do 18 :D

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...