Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać Zedem ?

Alex Mercer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grac zedem?
Mozna grac dobrze albo zle
Polecam grac dobrze latwiej sie carryuje

(∩`-´)⊃━☆゚.*・。゚ Euw: LittleURF

Opublikowano

R 1 E Q R

1 - BOTRK

Można jeszcze hitować w trakcie, i użyć po 1 albo po Q lub E, W (cienia) jak nam ktoś ucieknie. Nie wiem czy mnie zrozumiałeś, ale poszukaj na YT jest masa filmików typu Faker czy Bjergsen.

Osobiście uważam, że na zeda nie ma uniwersalnego combo. To co podałem na początku to jest jedynie przykład.

Opublikowano

Dzisiaj Nervarnien nagrał poradnik do niego. Obejrzyj sobie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ja osobiście polecam ci oglądnąć Fakera on bardzo dobrze gra zedem myślę ze się nauczysz od niego ;) Jak nie to jakieś poradniki na yt

Opublikowano

Wbijasz sie enemy na fejs i mu klepiesz z combo, jak wiesz że ci nie ucieknie ale ma dużo hp to klepnij gdzies blisko 3 cienia z W, rzucisz 3 shurikenami i potrójne E, moar dmg = wieksza szansa na killa, pamietaj o BOTRK.

Opublikowano

Ultujesz na enemy, od razu W używasz w dowolnym kierunku, aby troszkę się oddalić od enemy, potem BotRK, E, Q i R drugi raz, jeśli czujesz się zagrożony, a jak nie, to dalej gonisz.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Zedem jest wiele kombinacji, ogladnij pare razy filmiki Fakera albo cos ale sie od nich nie ucz, ogarnij swoj styl gry itp. Faker ejst znany z agresywnej i nieostroznej gry - poprostu ma talen i nie calculuje, poprostu robi swoje. Ja czesto gram defensywnie pokazujac przeciwnikowi ze ejstem slaby, tylko harrasuje. Gdy nadchodzi 6 lvl wpierdalam sie w niego z full combo i gosciu pada. Zedem mozesz 1v2 gdy ktos Cie gankuje ale dopiero wtedy gdy juz go ogarniesz. Nawet z 1/10 hp mozesz rozjebac typa ktory ma 5/10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...