Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja Bloody v7 HeadShot

apples

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam tę o to myszkę z kupionym i aktywowanym multi-core3. I chciałbym ustawić funkcje headshot dla CS GO. Tylko że te gotowce nic prawie nie zmieniają. Wiecie jak to ustawiać ręcznie? bo próbuję i jakoś mi nie wychodzi. Głównie używam broni takich jak: AK-47 i M4A1 / M4A4, i głównie do tych broni chcę ustawić zmniejszony rozrzut. Proszę o pomoc.

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podpinam się do pytania : mógłbyś powiedzieć co dokładnie to robi?

// żeby nie było to nie spam też jestem ciekaw rozwiązania a nie mam zamiaru zakładać osobnego wątku. 

Opublikowano

redukuje odrzut broni jak się dobrze skonfiguruje. wiem bo grałem na dobrze zrobionej u kumpla ale on już jej nie ma i nie może mi pomóc.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@xemont
Jest to banowane... Traktuję się jak to jako CHEAT. Ale to przecież forum o Cheatach. Wszystko robisz na własną odpowiedzialność... Jak cię złapią do bana dostaniesz.

Opublikowano

Szansa, że zostaniesz zbanowany jest niemal zerowa, gdyż ustawienia jakie tworzysz są zapisywane na myszce, a nie na komputerze.

Nawet jeżeli chcieli by to wykryć, to jest to praktycznie nieopłacalne dla nich, aby ingerować w sprzęt graczy.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...