Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Pilne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy jaki sezon servera. Tak czy siak sql2000 na win 7 nie zainstalujesz, celuj w 2008r2 a potem edata server pod stare sezony

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

To zależy jaki sezon servera. Tak czy siak sql2000 na win 7 nie zainstalujesz, celuj w 2008r2 a potem edata server pod stare sezony

O przepraszam bardzo, proszę tu nikogo nie kłamać SQL 2000 można zainstalować na windows 7. Choć polecam SQL 2008. w razie problemow zapraszam na pw. 

Opublikowano

sql 2000 na win 7 zainstalujesz idzie zainstalowac, ale jego instalacja w tych czasach mija sie z celem. Po co instalowac cos co jest stare .... skoro mozna zainstalowac cos co jest aktualne dobre bezpieczniejsze ja polecam sql2012 podobny do 2008 ale lepeszy. Pamietaj by sciagnac dobra ver. SQL tzn. pod twoj system operacyjny bitowy. Na kazdym SQL chodzi kazda ver/sezon Mu.

Opublikowano

Witam , ja preferuje sqla 2000 działa jest łatwy w obsłudze łatwy do edycij i bardziej bezpieczniejszy , tez jest prosty w instalacij 2008 czy tam 2012 .Raczej wątpię że zainstalujesz bez obejrzenia pożądnego tuta , a pozatym kazdy sql działa na wszystkich systemach operacyinych tylko trzeba wiedziec jak postapić z uruchomieniem instaclacij . pozdrawiam

More Power MuOnline

Opublikowano

To prawda SQL 2000 jest latwy w obsludze instalacji ale ze bezpieczny :O ? z tym kolego przesadziles nie jest on bezpieczny juz od dawna. Patrzac na skok z 2000 na chociazby 2012 to jak z 2 wojny swiatowej na terazniejszosc wielki skok ' technologiczny "

Opublikowano

To prawda SQL 2000 jest latwy w obsludze instalacji ale ze bezpieczny :O ? z tym kolego przesadziles nie jest on bezpieczny juz od dawna. Patrzac na skok z 2000 na chociazby 2012 to jak z 2 wojny swiatowej na terazniejszosc wielki skok ' technologiczny "

Muszę się zgodzić SQL 2000 nie bezpieczny. Jeśli ma ktoś problem z zainstalowaniem SQL 2008 to pisać do mnie.

Opublikowano

niestety muszę sie z wami niezgodzić ale każdy woli własne sposoby zebezpieczania sie przed zagrożeniem z internetu i każdy te sposoby ma inne :) a czy sql 2000 czy 2008 to bez róznicy z uwzglednieniem tego co powiedziałem (bezpieczny) miałem na mysli Stabilniejszy i wogóle co do wielkich skoków technologicznych to jest własnie kłopotliwe im wiecej możliwości tym większe zagrozenie im to jest bardziej rozbudowane tym wieksze bedzie zagrożenie to jest oczywiste 

More Power MuOnline

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...