Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponad 2K zen, dla Rangera

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, 
niedługo będę miał około 2k(max 2400) zen (czekam na okazję do wymiany za AD) i nie wiem co kupić dla mojego Rangera (aktualnie lvl ~23+) żeby grało się przyjemniej... 

Myślę nad Kompanem albo Mountem, jakie mounty/ jakich kompanów polecacie ? 
A może coś innego? :D

Sloty postaci już mam ;)

@edit. 
Ahhhh... noooo i jak kupię np. mounta, to będę mógł go używać tylko na jednej postaci, czy na każdej, tak jak jest to np. z kompanami z promo codów?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Siemano, 

niedługo będę miał około 2k(max 2400) zen (czekam na okazję do wymiany za AD) i nie wiem co kupić dla mojego Rangera (aktualnie lvl ~23+) żeby grało się przyjemniej... 

Myślę nad Kompanem albo Mountem, jakie mounty/ jakich kompanów polecacie ? 

A może coś innego? :D

Sloty postaci już mam ;)

@edit. 

Ahhhh... noooo i jak kupię np. mounta, to będę mógł go używać tylko na jednej postaci, czy na każdej, tak jak jest to np. z kompanami z promo codów?

Witam. Najlepiej uzbieraj sobie 2500 zen bo za taka sumę w sklepie zen zakupisz maunta ( epickiego konia który daje 110% szybkości) dlaczego w sklepie zen a nie np na "targu" ? bo jak kupisz w Sklepie zen to koń jest na całe konto czyli gdy stworzysz nowe postacie na każdej postaci będziesz miał tego konia . Pozdrawiam ;]

Opublikowano

Dobra, mam kuca, kompana, i teraz nie wiem co robić z AD :P 

mam 37lvl Rangerem (aktualnie) 
Kupiłem sobie łuk i kosy z AH (fioletowe) "Pradawny długi łuk z Mulhorand" i "Pradawne ostrza z Mulhorand" (chyba najlepsze bronie dostępne od niskiego lvla)
Wyexpiłem sobie runy, uroki etc. i mam trochę AD do rozdysponowania. 

Tylko teraz... poczekać i kupić coś na wyższym lvlu, czy kupić coś jeszcze teraz i potem zbierać :)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ad zatrzymaj do 60lvl, przydadzą Ci się do kupienia na początek lepszego eq epickiego, na niższych lvl lepiej po prostu kupować ekwipunek niebieski za monety z lokacji, bo epickiego Ci się kompletnie nie opłaca, gdyż nie możesz później go sprzedać, bo jest przypisany do postaci, na czym jesteś troszkę stratny. Polecam Ci otwierać skrzynki które Ci dropią, kupuj klucze za AD i je otwieraj, ładnie można się na tym dorobić, bądź może Ci wylecieć z niej coś bardzo przydatnego, odpowiedni ekwipunek, czy też mount/ towarzysz/ artefakt, trofea za które możesz kupować potrzebne talony/ iskry etc w kampanii, co idzie za tym nie będziesz musiał męczyć się z podrzędnymi misjami (przynajmniej w iglicy grozy) a jedynie zrobisz dungeon :). Również lepsze uroki zostawiaj sobie do czasu aż wbijesz 60 poziom, gdyż wyciąganie ich kosztuje sporo złota, a złoto jest bardzo ważne, przydatne na 60 poziomie przy kampanii, bardzo się ceni :D. Za AD również kupuj miksturki, zestawy podziemia, religii, arkana etc, też Ci się przydadzą. 

Gb2zMZi.png

Opublikowano

złota trochę mam (jakieś 350 :D ) o AD też się nie boję, bo dość szybko je farmię ;)
więc kasa to moje najmniejsze zmartwienie ;)

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...