Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob Teamy

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tych *******, którzy nie potrafią grać i psują całą rozgrywkę?

Gram od 4 dni i jestem dużo lepszy od tych frajerów.

Grałem Jinx bo myślałem, że z kimś pójdę na top'a albo na bot'a no ale się zawiodłem.

Krzyczałem im na czacie, żeby ktoś mi wreszcie pomógł, ale oczywiście nikt się nie zjawił.

Najlepsze jest to, że jak z naszej drużyny było 3 a ich 2 to i tak nasi debile padali.

Sam musiałem wszystko robić, a jak wiecie samemu dystansowcem za dużo nie zrobię.

Nikt oprócz mnie nikogo nie zabił, no błagam! Tak trudno włączyć samouczka?

http://zapodaj.net/d6b0f738ccc3d.jpg.html

Czemu tacy ludzie nie mogą najpierw potrenować z botami?

Opublikowano

Zmień podejście. Jak będziesz wszystkich wyklinać to daleko nie zajdziesz. 

Wystarczy się nie denerwować. Na spokojnie się dogadać. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

No niestety czasami trafiają się "nooby" w drużynie, ale musisz to przeboleć, bo nic nie zrobisz ; > Denerwują, ale musisz zacisnąć zęby i grać dalej ; > Może w następnym meczu trafi ci się lepsza drużyna ;3

Opublikowano

Zwalanie na drużynę, jest największym problemem typowego brązu/srebra... Zacznij od siebie, a jeżeli Ci niby ciągle noob'y dodaje, to skończ grać. Musisz się nauczyć wygrywać samemu gry. Miałem kilka przypadków, gdzie moja drużyna nic nie robiła i to dosłownie. Naucz się grać zachowawczo, cofać się na golemy etc. jeżeli pchniesz linię pod turret, stawiać wardy w strategicznych miejscach... Nawet jeżeli support tego nie robi, to ty się po części zajmij wizją.

h6IduA1.png

Opublikowano

Dokładnie... Najlepiej pisać ludzią na spokojnie jak padną czy coś na linni żeby grali ostrożniej czy w tf'ach aż spamować pingami kogo maja bić itp.

Opublikowano

Zmień podejście. Jak będziesz wszystkich wyklinać to daleko nie zajdziesz. 

Wystarczy się nie denerwować. Na spokojnie się dogadać. 

a jak nie będe wyklinać to będą grać lepiej? nie. więc lepiej ulżyć sobie pisząc do tych śmieci żeby nie grali w tę grę, bo nie ma czegoś takiego jak słaby mecz, tylko słaby zawodnik.

nub teamy są wszędzie od brązu do diamentu i tyle, nie zwalczysz tego, ja jak widze słabego gracza to report + ignore i siema. 

Opublikowano

Jesli ktos cie denerwuje to daj mu mute. Nie ma sensu ich wyzywac itd, raz na jakis czas takie cos sie trafia. Potrzebujesz po prostu wiecej zagranych gier rankingowych (Nie zwracaj uwagi na takie gowna bo oni na zawsze zostana w tym brazie a ty nie)

W skrocie graj jak najlepiej umiesz i nie przejmuj sie afkami/trollami. W moim przypadku dzialalo.

Opublikowano

a jak nie będe wyklinać to będą grać lepiej? nie. więc lepiej ulżyć sobie pisząc do tych śmieci żeby nie grali w tę grę, bo nie ma czegoś takiego jak słaby mecz, tylko słaby zawodnik.

nub teamy są wszędzie od brązu do diamentu i tyle, nie zwalczysz tego, ja jak widze słabego gracza to report + ignore i siema.

Zacznijmy od tego, że najpierw należy patrzeć na siebie. Wyzywanie innych nic Ci nie da. Pogorszy jedynie sytuacje.

Jak ktoś Cie wyzywa to po prostu olej to.

Trzeba skupić się na grze, a nie na flejmieniu innych. Proste.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Zacznijmy od tego, że najpierw należy patrzeć na siebie. Wyzywanie innych nic Ci nie da. Pogorszy jedynie sytuacje.

Jak ktoś Cie wyzywa to po prostu olej to.

Trzeba skupić się na grze, a nie na flejmieniu innych. Proste.

a jeśli ja nie mam sobie nic do zarzucenia, bo gram perfekcyjnie, mam farmę przykładowo 30 min 300 + kille w porządku, robie smoki, pinguje, czasem roam to co?

nic tylko kastrować takich ludzi, którzy psują mi wygrane.

Opublikowano

Nie będą grać lepiej, ale będą grać gorzej:) Wiem to po sobie, kumplach oraz randomach, których niegdyś obrażałem(zła przeszłość:D).

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Normale... Nie graj tego syfu, ostatniego normala zagrałem 3 lata temu, 3 miesiace po tym jak wbilem 30 lvl. Od tamtej pory only ranked. Ludzie przynajmniej starają się być dobrzy.

@edit

Nie zauwazylem ze to 7 lvl.

Temat albo troll, albo masz nie równo pod kopułą. Tam sie ludzie dopiero uczą grać, więc czego kurwa oczekujesz...

Opublikowano

Jak to pewien geniusz z JuTjuba powiedział :  "No co zrobisz ? Nic nie zrobisz !"

Weź qrwa wykastruj idiotów to się ogarną. Dziś też grałem z podobnym składem.... graliśmy z 5 vs boty, ja byłem Sivirem. Nie jestem od zabijania, raczej latam i nękam a zabijają zabójcy typu Master Yi. Ja zabiłem 6 gości.... i mecz się zakończył 6 : 34.  Latają debile, padają, feedują, gówno robią, a jak ja 2 razy padłem to już wyzwiska "noob !!!!!!1111111" albo "Fucked feeder !!".

Aż żal....

Jedyna wada LoLa to toksyczna i zjebana społeczność... chociaż zdarzają się normalni i ogarnięci, nie powiem nie ;)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

A co ci da płakanie na forum? nic, nawet nie czytam co tam wymysliles, bo każdy płaczek pisze to samo, graj i już, olej przegraną, komenda ./ignore all.

Opublikowano

Co myślicie o tych *******, którzy nie potrafią grać i psują całą rozgrywkę?

Gram od 4 dni i jestem dużo lepszy od tych frajerów.

Grałem Jinx bo myślałem, że z kimś pójdę na top'a albo na bot'a no ale się zawiodłem.

Krzyczałem im na czacie, żeby ktoś mi wreszcie pomógł, ale oczywiście nikt się nie zjawił.

Najlepsze jest to, że jak z naszej drużyny było 3 a ich 2 to i tak nasi debile padali.

Sam musiałem wszystko robić, a jak wiecie samemu dystansowcem za dużo nie zrobię.

Nikt oprócz mnie nikogo nie zabił, no błagam! Tak trudno włączyć samouczka?

http://zapodaj.net/d6b0f738ccc3d.jpg.html

Czemu tacy ludzie nie mogą najpierw potrenować z botami?

Może ty też jesteś jednym z noobów, którzy zakładają takie idiotyczne tematy. Też tematy: "kto najlepszy na topie", "najlepsza postać do carrowania" też są dobre... Ale na tym dział żyje, więc...

To jest NORMAL xD

Człowieku, ty masz jakiś 5lv i czego oczekujesz od innych, początkujących graczy?

Chyba że to troll temat żeby ludzie srake cisnęli, np. jak ja.

Opublikowano

masz  7 lvl i placzesz na noob teamy o kurwa XDDDDD jebany troll, po chuj spinac sie na chujowa gre? nie szkoda nerwow przegrales to przegrales to tylk Gra z takim podejsciem to powodzenia w daleszej grze :P.Na "noob teamy" nic nie zrobisz bo zawsze beda albo w twojej druzynie albo w enemy

Opublikowano

masz 7lvl i beczysz na nobb teamy ? Przywitaj się z bronzem haha :D

Nic nie zrobisz. Na tych poziomach są albo smurfy, albo cioty. Tylko takie coś istnieje. 

Opublikowano

Wystarczy farma moim zdaniem. Wiesz, jak ktoś by mi się darł na chacie to bym porostu go wyciszył, albo napisał my bad. To nie wina drużyny tylko Twoja!

@down

Wszystkim like dałeś :D

graphic.png

Opublikowano

Sorry, ale mi się nudziło i chciałem sobie coś poczytać. :P

Macie wszyscy like za wypowiedź. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...