Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 w Minecraft!

Wamakaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-591534-0-14393500-1399559866.png

Drogi graczu Minecraft!
Czy wyobrażałeś sobie Battlefield 4 w Minecraft? Liczne wojny, czołgi, wybuchy, wojny?
Z nami możesz spełnić swoje marzenia! Projekt Battlefield 4 w Minecraft Oficjalnie startuje!

Mapa będzie miała wymiary aż 350x350, a ten serwer będzie jednym z najlepszych serwerów w Polsce w typie strzelanek!
Wciąż nie jesteś przekonany?

Zalety naszego serwera:
- Duża mapa
- Własny launcher
- Jedni z najlepszych techników w Polsce
- Administracja +18
- Mody
- Wzorowana mapa z gry Battlefield 4!

Zdjęcia z serwera (Wciąż aktualizowane!):

post-591534-0-78527200-1399140223.jpg

post-591534-0-15639900-1399493039_thumb.jpg

O SERWERZE

Na tym serwerze są dwie drużyny: Rosja i USA.
To ty wybierasz gdzie chcesz iść. Ty wybierasz swój "starter".
Na tym serwerze możesz SCRAFTOWAĆ własne pojazdy! Np. Czołg, samolot, samochód a nawet STATEK!
Gdy zginiesz, to nie wybierasz od nowa kraju (drużyny) Tylko zostajesz, tam gdzie byłeś! Dopiero po 24h można
zmienić Team. Slotów będzie 200 więc z każdej drużyn max. może być 100 osób.
Gdy będzie nierówne rozdzielenie osób (Np. Rosja-20 USA-149), serwer wykonuje rozdzielenie po połowie, czyli np. 50 graczy w Rosji i tym samym w USA. Po rozdzieleniu przez serwer Team można zmienić po 30m.

GŁÓWNE INFORMACJE

Nazwa: Battlecraft.
IP: mc.battlecraft.pl

Sloty: 200
Premium: OFF (Jeśli będą beta-testy, to tylko dla Premium. Beta-testy wykonujemy tydzień przed otwarciem serwera)
PvP: ON.

Masz pytania? Śmiało pytaj!
Aktualnie nabory na:
- Administratora (0/2)
- Budowniczych (0/10)

WSZELKIE PODANIA SKŁADAMY NA PW!

Aktualny stan serwera: Trwa budowa mapy.
post-591534-0-81294200-1399201703.png

Opublikowano

Kiedy start?

I jak zamierzacie się utrzymać? Będzie ItemShop? Jeśli tak, co w nim znajdziemy?

Zagram. Jaka maszyna? ;d Kiedy start? :P

Kiedy start ? i czy sa beta testy

Start przewidywany jest na 16 Maja, jednak może się to zmienić. To zależy od techników i budowniczych jak się wyrobią. Technicy mają bardzo trudne zadanie - Piszą pluginy, tworzą launcher i poprawiają różne bugi z modami.

Nie ukrywam też, że budowniczy mają również ciężkie zadanie, a mianowicie muszą odwzorować całą mapę z gry.

ItemShop tak jak strona będzie.

W itemshopie będziemy mogli dokupić różne materiały na bronie, samochody, samoloty itp.

Crafting tych rzeczy wcale nie będzie taki łatwy - Materiały będą ciężkie do zdobycia. Za każdy QUEST będziemy dostawać jakąś nagrodę.

Czy to jakaś rzecz do czołgu, czy też skrzydło do samolotu.

Opublikowano

Granaty również będą.

System rzucania będzie - Mianowicie, żeby wyrzucić granat musimy przytrzymać PPM. U góry pojawi się pasek, im więcej się naładuje, tym dalej granat poleci.

Tak. Granaty będą wybuchać po danym czasie (tj 2sek. Od czasu zetknięcia z ziemią) Później wybuchają. (Mapa nie rozwala się).

Opublikowano

A to bedzie tak jak na takim jednym serwerze call of duty, ktory pewnie wielu zna ze mozna levele wbijac i na levelach kolejne bronie sie odblokowywuja?

Opublikowano

Czy będą dostępne Karabiny Snajperskie?

Jeśli będą to jak będzie wyglądał system celowania?;P

Nie mogę się doczekać startu :3

Ps. Sprawdź PW ;D

Opublikowano

Wszedłem, popatrzyłem, załamałem się...

Budowle stoją na poziomie archaicznym, ogólny styl - praktycznie nie da się go wykryć.

W jednym miejscu ogromne bryły z bricków, a w drugim kącie bryły ze stone'a, a ścieżki z... gravelu.

Koło spawnu (1 kratek, tak dokładnie) znajduję się podłoga z redstone'a, na której jest tablica z wełny, która przedstawia... informacje?

Jeszcze kilka ozdóbek, fontanna, ogólnie - obrzydliwość.

Architekci servera chyba kompletnie nie mają wyczucia stylu ani organizacji. Tu modern, tu średniowiecze, tu nether brick....

Dziękuje bardzo.

Pluginy jak na RolePlay są fatalnie dobrane, praktycznie - godne kiepskiego surivalu lub freebuilda.

Odradzam kompletnie.

[NEGATYWNA]

dowiem sie kiedy start?

Witam, SeleX!

Niestety muszę pana zmartwić, że nasz serwer jeszcze nie wystartował, i nie udostępniamy go publicznie.

Pan chciał "zhejtować" nas? Chciałeś odradzić innym? Nie udało się. Serwer jest dostępny tylko dla administracji, a serwer na naszej domenie jeszcze nie działa.

Więc, pomylił Pan posty? Czy może po prostu chciałeś się pobawić w Hejtera? Nie tym razem. :)

Kiedy start? Już pisałem.

Start przewidywany jest na 16 Maja, jednak może się to zmienić. To zależy od techników i budowniczych jak się wyrobią. Technicy mają bardzo trudne zadanie - Piszą pluginy, tworzą launcher i poprawiają różne bugi z modami.

Nie ukrywam też, że budowniczy mają również ciężkie zadanie, a mianowicie muszą odwzorować całą mapę z gry.

@Edit-Topic: Do tematu dodaliśmy nowe zdjęcie!  Przedstawia one czołgi, które już są na serwerze! (Czołgi po "wystrzale" kuli nie rozwalają mapy).

Opublikowano

Start przewidywany jest na 16 Maja.....

...więc skąd ta opinia:

Wszedłem, popatrzyłem, załamałem się...

Budowle stoją na poziomie archaicznym, ogólny styl - praktycznie nie da się go wykryć.

W jednym miejscu ogromne bryły z bricków, a w drugim kącie bryły ze stone'a, a ścieżki z... gravelu.

Koło spawnu (1 kratek, tak dokładnie) znajduję się podłoga z redstone'a, na której jest tablica z wełny, która przedstawia... informacje?

Jeszcze kilka ozdóbek, fontanna, ogólnie - obrzydliwość.

Architekci servera chyba kompletnie nie mają wyczucia stylu ani organizacji. Tu modern, tu średniowiecze, tu nether brick....

Dziękuje bardzo.

Pluginy jak na RolePlay są fatalnie dobrane, praktycznie - godne kiepskiego surivalu lub freebuilda.

Odradzam kompletnie.

[NEGATYWNA]

Kolejny znalazł się co nic nie widział a wypisuje głupoty aby tylko posty nabić. Serwer nawet nie wystartował.

Zostajesz zgłoszony spamerze!

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

Szukacie kolejnego technika ?

Techników już mamy, i nie potrzebujemy więcej. ;)

Opublikowano

ZAJEBISTE. Na pewno zawitam na serwerze. :3

Powodzenia, na pewno Wam się przyda bo wydaje mi się że to trudny projekt :x

ev439f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...