Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alternatywa dla Curse Voice

Ichcios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie, czy istnieje jakaś alternatywa dla curse voice? Mam problem z kluczem, a jakoś przestaje mi się chcieć zapamiętywać tajmerów ani grzebać w komórce.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Bot Of Legends mi nie działa ;/ CV głownie do tajmerów ale czymś z komunikatorem bym nie pogardził. Ok dzięki.

Opublikowano

Wróć do podstawówki i naucz się dodawania (+5/+6/+7).

@AntyWarn: MK Jogo

//Edit: @up 1 sec -.-

Tajmery mam wyuczone. Chodzi mi o to, że nie chce mi się już obliczać czasów jeżeli istnieją takie programy.

Za MK Jogo jest podobno ban więc wole nie ryzykować. Ogarne tego razera. Dzięki ;).

Opublikowano

Tajmery mam wyuczone. Chodzi mi o to, że nie chce mi się już obliczać czasów jeżeli istnieją takie programy.

Za MK Jogo jest podobno ban więc wole nie ryzykować. Ogarne tego razera. Dzięki ;).

Taki ban jak z koziej dupy trąba. Tak przynajmniej moja babcia Ci powiedziała.

dudeson.png

Opublikowano

Jak masz telefon z Androidem to możesz zobaczyć również ROCCAT - POWER GRID. Timery :)

http://power-grid.roccat.org/en/Store/Grids/Games/Strategy/31/
313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ban za MK jogo ahahhahah, powiedz mi jak rito ma to wykryć jak wyłączysz pisanie na chacie ? 

Jeśli ktoś to udowodni, nagra itd to może być ban. A udowodnić łatwo, gdy włączony jest timer na czacie. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Jeśli ktoś to udowodni, nagra itd to może być ban. A udowodnić łatwo, gdy włączony jest timer na czacie. 

No tak, ale tą opcje można wyłączyć.

dudeson.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...