Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ładowaniem się gry

VexiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdyż po długiej przerwie pomyślałem aby zagrać sobie w Skilla. Problemem jest to, że gdy jestem w menu, dołączam do gry, kupuje broń lub zmieniam opcje to wyskakuje na środku menu znaczek ładowania i jest tak w nieskończoność. Raczej nie jest to problem kompa bo jest praktycznie nowy.

Prosze o szybką pomoc....

Opublikowano

VexiPL dokładnie ja mam taki sam problem, lecz jeszcze często mam tak że nie moge dołączyc do żadnego rooma. Włącza się dopiero po 3 uruchomieniu gry, pomoże nam ktoś ??

Opublikowano

Można wiedzieć jakiego macie operatora internetu?

Też nieraz tak mam to wystarczy wyłączyć i włączyć grę.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

RAM? jeżeli chodzi o ramy mam ich mało tylko 1gb. jescze na dodatek przed chwilą wbiłem i wyskoczylo mi " Przepraszamy. Połączenie zostało przerwane" no OMG!!!!! inni koledzy normalnie a ja nawet wbic nie moge

Opublikowano

Hmm pisze dopiero teraz bo mnie nie było ale u mnie z netem nie ma problemu stały net 8 mb/s 4 GB ramu. Nie pomaga reset gry co najwyżej przedłuża czas pobytu w menu bez rozpoczęcia nieskończonego ładowania.

Okey... pojawiła sie nowa okoliczność aktualnie wchodząc do gry, a raczej próbując nawet nie wyświetla mi sie okno logowania jest na środku ekranu poprostu logo gry i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...