Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało?

jambojet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem przedchwilą rankeda i w pewnym momencie wywaliło ping 900+ więc zrestartowałem klienta i potem przez pare minut nie mogla mi sie gra załadować, a teraz nie mam gry w historii? O co chodzi?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Ładuje się gra za chwilkę [...] crashed ..., i mogę grać nexta, nawet się nie załadowała oO W historii nic nie ma.

Opublikowano

Gamus, no to na 100% drophack gdzieś o tym pisało własnie na forum chyba głownym riotu że drophack to program do wyrzucania ludzi z gier, i potem nic w historii nie ma

Opublikowano

Gamus, no to na 100% drophack gdzieś o tym pisało własnie na forum chyba głownym riotu że drophack to program do wyrzucania ludzi z gier, i potem nic w historii nie ma

W sumie dobrze bo grać mi się nie chciało z nobbami xD

@ top

Te gówno jest niewykrywalne czy jak? Że Ritto nic z tym nie robi :x

Opublikowano

W sumie dobrze bo grać mi się nie chciało z nobbami xD

@ top

Te gówno jest niewykrywalne czy jak? Że Ritto nic z tym nie robi :x

Miałem to samo dzisiaj, dokładnie to samo...

W sumie to na jakiej zasadzie ten "drop hack" działa? Tzn., to, że wyrzuca ludzi z gry to wiem, ale w jaki sposób to coś to robi?

I skąd oni takie coś mają :D?

Opublikowano

dzisiaj miałem podobną sytuacje na normalu , Kayle normalnie farmiła nic innego . Nagle wszystkich wywaliło , nie moglem wrocic przez 10 minut , zdążyła wygrac gre .. 

Opublikowano

Z drop hackiem nic nie poradzisz póki Riot nie zacznie stanowczo z tym działać. Choć to nie musi to być drop hack, bo to może być zwykły problem z serwerem, który wywaliło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...