Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o waszą opinię.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewien czy wybrałem dobry dział, jeśli nie to z góry przepraszam.

Jesteśmy już od ładnych paru lat graczami Metin2, spotkaliśmy na swojej drodze wiele serwerów globalnych jak i prywatnych jednak nigdy takiego, który we wszystkim byłby dla mnie perfekcyjny. Zdecydowaliśmy się na stworzenie własnego. Chcielibyśmy wam przedstawić kilka informacji co by się na nim ewentualnie znajdowało. Na chwilę obecną jest to jedynie projekt na kartce i w mojej głowie, nawet nazwa nie jest do końca określona.

Informacje:

- Serwer typu Medium/Easy

- Brak 6/7 na klasy postaci

< Silny przeciwko Nieumarłym, Diabłom, Orkom, Zwierzętom itp 10% >

< Szybkość zaklęcia 5% >

< Szansa na przeszywające/krytyczne 5% >

< Max PŻ  2000 >

- Skile osiągają poziom P po wbiciu na 17 poziom automatycznie

- EQ na start standardowe +9

- Bronie na 75 oraz stalki dropią z metków w 70 lvl +

- Maksymalny lvl oraz raty serwerowe nie zostały jeszcze ustalone

- Prawdopodobnie co 10 poziomów poczynając od 90 będą dostępne całkowicie nowe expowiska oraz moby stworzone od podstaw przez naszą ekipę

- Ulepszacze będą dropiły ze wszystkich metinów w grze, jednak im wyższy poziom metina, tym szansa oraz ilość dropu zwiększa się

- Brak 6 skila

- Całkowicie nowe bronie oraz zbroje również stworzone od podstaw prze naszą ekipę

- Misję u biologa będzie opłacało się robić, na razie tyle mogę wam powiedzieć

- Nie jesteśmy zwolennikami obszernego systemu ulepszania. Przedstawię wam na przykładzie Smoczych Noży

Smocze Noże > Ostrza Władcy > Noże Zręczności > Idealne Sztylety > Perfekcyjne Sztylety

Podobnie będzie z biżuterią i zbrojami. Zbroje do pvp robimy dalej ze stalek, natomiast zbroje do pvm ze zbroi na 61 lvl ( ich wbudowane bonusy nie zostały jeszcze ustalone )

- Od samego początku gry będą nam towarzyszyć unikalne misje fabularne

- W IS będzie jedynie pierścień doświadczenia, rękawica złodzieja, złota moneta, fryzury oraz pety. Pety będzie można zdobyć również w grze, nie jest jeszcze ustalone w jaki sposób. Wszystko co będzie nam potrzebne do rozwoju postaci znajdziemy w grze

- Berserk oraz Silne Ciało będzie można cofnąć do określonego przez was poziomu za pomocą zwoju u handlarki. Po naciśnięciu na zwój pojawi się nam okienko, wpisujemy w nim np: M9, G6, 14 itp.

Na pewno nie wymieniłem wam wszystkiego na temat serwera dlatego pytajcie o każdą ważną dla was rzecz i co najważniejsze podajcie nam odpowiedź czy będziecie na takim serwerze skłonni pograć :)

Opublikowano

Serwer jak większość serwerów jak narazie , musisz bardziej dopracować.

Gdybyś poszukiwał kogoś do teamu to odezwij się , też robię taki serwer ale samemu wiesz jak jest..

Opublikowano

Większość polskich serwerów ma podobnie, wprowadźcie jakieś modyfikacje fajne najlepiej autorskie, ulepszenia itd, bo na taki serwer to dużo ludzi nie wbije, są lepsze, poszukaj grafika, kogoś kto bd kodował, i zróbcie unikalny panel do logowania, wyboru postaci, wielu graczy pokusi się i wejdzie na serwer jeżeli zobaczy że administracja się stara i robi wszystko ładnie i porządnie, poza tym to na mpc masz pełno ulepszeń na własny serwer, wystarczy poszukać, wgrać i serwer perełka, życzę powodzenia

ps:jak byś potrzebował cl, technika, grafika to pisz PW ;)

by Neosieł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...