Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepiej kupić ?

Yerbownikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie co bardziej opłaca się kupić :

XP boosta na 50 wygranych (980rp) czy xp boosta na 7 dni (520rp)

Bo gdy kupie na 7 dni i np. nie będę miał neta to kasa w błoto, a jak kupie na 50 wygranych to trochę drogo ;/

+ mam 25lvl ( 417/2475) co najlepiej grać żeby 30 szybko wbić? na boty czy pvp ?

i jeszcze jeden + mając 25 i gdy kupie xp na 50 wygranych wbije max 27-28 czy uda się do 30 ?

#JebacSygnatury

Opublikowano

Siemka mam pytanie co bardziej opłaca się kupić :

XP boosta na 50 wygranych (980rp) czy xp boosta na 7 dni (520rp)

Bo gdy kupie na 7 dni i np. nie będę miał neta to kasa w błoto, a jak kupie na 50 wygranych to trochę drogo ;/

+ mam 25lvl ( 417/2475) co najlepiej grać żeby 30 szybko wbić? na boty czy pvp ?

i jeszcze jeden + mając 25 i gdy kupie xp na 50 wygranych wbije max 27-28 czy uda się do 30 ?

na 50 wygranych lepiej.

Opublikowano

Zdecydowanie 50 wygranych. Masz zabezpieczenie (*.*) i zdobędziesz zdecydowanie więcej Pz. 300 rp nie jest warte Kilku k pz. Poza tym ten na 7 dni to średnio załóżmy 3 - 4 gry dziennie więc i tak wyjdzie mniej.

2. Graj Aramy z Pd lub Ip boostem, a poza tym to bez niczego graj Sr, za to jest najwięcej.

Opublikowano

Zależy. Jak siedzisz cały dzień i zagrasz 10-15 meczy dziennie na luzie to lepiej na tydzień. Minusy to możliwość braku neta/niespodziewany brak czasu.

A ogółem to lepiej 50 wygranych. Minusy : drogo.

Zdecyduj.

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...