Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdradziecka pelerynka optifine czy nie?

MinecraftPomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem zainteresowany kupnem pelerynki optifine lecz kiedy wybieram formę płatności i podaje e mail to musze podać adres miasto kraj itp czy mam pewność że jak coś napisze to się nic nie stanie lub jak zmysle dane?

Opublikowano

Nic się nie stanie, ale wydaje mi się że dane muszą być identyczne jak na PayPal'u czy jaką tam wybrałeś sobie płatność.

Ale naprawdę nie ma się czego obawiać, co niby ma Ci przyjść do domu? Bombę Ci podeślą! xD

//EDIT: Założyłeś 4 tematy na temat tej pelerynki, nie sądzisz że wystarczy jeden i w nim wszystko opisać? ;_;

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy środek płatniczy to pay safe card . Nie ma w nim twoich danych i nie musisz się bać że pewnego dnia ktoś do ciebie przyjdzie z ofertą kupna narkotyków (wyobraźnia :> ) a co do tego to nie mają prawa publicznie dawać twoich danych . Jeżeli ktoś to zrobi bez twojego zezwolenia śmiało możesz iść z tym do sądu .

Opublikowano

Nie masz się czego bać. Dane podajesz tam ze względu jakby konieczna była reklamacja lub inne problemy. Jeżeli podasz złe dane to tylko gorzej dla Ciebie.

Opublikowano

Dokladnie tak jak BR3ND to opisał. Pamiętaj, że jak podrze Ci się ta peleryna to zawsze możesz zgłosić reklamacje o wadliwości i słabym wykonaniem produktu :D

tlompc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...