Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za cheat?

Yappez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za cheat kiedy ktoś znajduje się na placu przykładowo w m1 i może innego gracza wywalić spoza bezpiecznej strefy ( czy to będzie ktoś z innego królestwa czy z tego samego ); nie widać jak uderza w kogoś tylko po prostu podchodzi do niego, tego drugiego odrzuca (trwa to bardzo szybko). 

PS. Próbowałem kiedyś "Wszystkie m1 i m2 bez bezpiecznej strefy" od kamera ale już nie działa na tym serwerze.

Poproszę o link do DL jak wiecie to to za hack.

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Ten Hack już nie działa a jeśli działa to na tylko na paru serwerach :) Wydaje mi się , że raczej nikt go już nie robi znalazł się tylko u Kamera na stronie , a jeśli jest to wpisz sb tylko m1 bez bezpiecznej strefy .

Opublikowano

Przecież piszę, że ten od kamera już nie działa na tym serwerze co gram ale za to działa jakiś inny bo widziałem dzisiaj kolesia który tak robił.

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Przecież piszę, że ten od kamera już nie działa na tym serwerze co gram ale za to działa jakiś inny bo widziałem dzisiaj kolesia który tak robił.

Nie pisałem , że od Kamera działa tylko, że działa na kilku serwerach ;)Można go pobrać ale nie robi się już raczej tego hacka są jakieś stare o ile się nie mylę ;)Napisz pw to ci wyśle ;)Wypróbujesz .

Opublikowano

Niestety to co podałeś na PM nie działa, czekam na dalsze propozycje

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Niestety to co podałeś na PM nie działa, czekam na dalsze propozycje

Podasz na jaki serwer potrzebujesz ?? Bo na serwery postawione na plikach 2012 ten hack już prawdopodobnie nie działa(zabezpieczenia) ;). Oczywiście chodzi o te od użytkowników , bo tak to może ktoś sam sb zrobił albo kupił ;) 

Opublikowano

1 xxx

2 xxx

sprubój, jeśli nie pomoże to wybacz, ale szukałem i nie znalazłem ;(

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

Typek sam musiał zrobić, ja takie rzeczy robiłem w PC.epk PC.eix sie pobawiłem wyszły niektore wizualnie ale udalo mi sie zrobic tak, ze mam tego cheata bez bezpiecznej strefy i stoje na m1 i uderzam kogos i ktos odlatuje bardzo daleko np od str wsi do stajennego ;p

Opublikowano

Jedyna metoda to na stronie www.metin2mod.tk w inne jest bezpieczna strefa m1 i m2 . jesli sie nie da wgrac to jest ktos madry w teamie i zabezpieczyl to

Opublikowano

U mnie taki cheat masz na stronie, ale serwer pewnie ma zabezpieczenia zeby nie mozna bylo za bardzo grzebac w kliencie (o ile ma) to wtedy jest inny sposob na odpalenie jego.

Ja nie radze pobierać od ''Misiekantos253'', ponieważ na stronie ma takie pliki np. generator jakiś tam do doładowań, pobrałem, a teraz co formata musze robić nawet niewiem co to za wirus, niewiem czy jeszcze ten generator jest na tej stronce, ale odradzam pobierania cheatow  z strony misiekantos253.tk czy jakos tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...