Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najgorsze radio jakie słuchaliscie w życiu w moim i swoim

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim najgorszym radiem do słuchania było radio anime 24 czemu proste team  - 15 mówią że maja 19 a nie mają banują za nic i nie widadomo

jakie audycje lipne prowadzą  pobylem tam z 2 miechy i nie radzę wchodzić na to radio polecam radio  radioaoi  czemu fajna ekipa przyjemnie sie słucha  itp wiec olewam to radio chaiłbym jak ktoś słucha to radio żeby z anime 24  wyszel czemu ręce opadają po 1 wejsciu na sb masz bana  za free napisałem to dlatego że to taka opinia moja na temat tego radia co wy myslicie to zrobicie moim zdaniem radio to jest już spalane skonczone :) lepiej posłuchać starego doprego rapu :) dziękuje za przeczytanie ;)

Opublikowano

Jezus Maria... Używasz kropek czy przecinków ? Nie zczaiłem większej części tego tekstu...

Gość Teski.
Opublikowano

Eska :)
Chyba nie muszę mówić czemu. W sumie maxxx nie lepszy...

Takie sobie z grudnia. Słuchając eski mam wrażenie, że na świecie istnieje 10 piosenek i lecą w kółko.

A co najciekawsze popatrzcie na eske przy Pitbullu. 8:01 i 8:16 <brawo>

rq-ekzwjmmsykjzjdxnoegw.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Większość stacji radiowych nie przypada mi do gustu, ponieważ ciągle puszczają “ograne“ utwory, nudną publicystykę i reklamy.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Rmf fm  - piosenki starsze niż ja. 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...