Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto?

arti882

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kim zabic shyvane kiedy ona wychodzi z jungli z wystakowana flara i zabija sama 3 ?

Opublikowano

Jeśli masz podobną ilość golda / więcej od shivany to:

jax - stun + ad i ap dmg

shaco - duzy dmg + fear + 2 vs 1 ( ulti )

vayne - e + aa i shivana zapewne ucieknie jesli jest sama

mundo - duży dps jesli postac nie ucieka ( w + e i od czasu do czasu toporek ) + duzy sustain z ulti

Soraka - duzy dps z q + heal + silence + moze uciekac i ja obijac

I wiele, wiele innych postaci.

Chociaz fakt, shivana ostatnio jakas mocna jest i dosc czesto ja graja, wie ktos czy jakiegos buffa miala ostatnio?

Opublikowano

jax - stun + ad i ap dmg

mundo - duży dps jesli postac nie ucieka ( w + e i od czasu do czasu toporek ) + duzy sustain z ulti

Chociaz fakt, shivana ostatnio jakas mocna jest i dosc czesto ja graja, wie ktos czy jakiegos buffa miala ostatnio?

Miała buffa na Flasha. 

Opublikowano

jax - stun + ad i ap dmg

dps - damage per secound.  No faktycznie soraka ma dps w chuy mimo  że Q ma co jakieś 2s. To samo mundo najlepszy dps w grze

Opublikowano

Niestety zasmuce cie. Tak nafeedowanej shyvany nie zabijesz. NICZYM. Chyba że sama wskoczy pod wieże albo rzucicie sie na nia w 2/3 z dobrymi cc. Onne wyjscie to poke, takie zajebiscie mocne, np 2 dzidy nidalee na ryj i nci nie zrobi. Ale jak juz konczy 3 itemy (sunfire, wits end, flara) we wmare wczesnej fazie gry, to jest gg, bo rozpierdala 3v1. Poprostu ta flara działa na nią tak, że sie stackuje z e skillem, jak do pary złożysz botrk oraz wits end, to masz taki rozpierdol hitami, ze ludzie nie widzą czy spierdalac, czy nie ma po co. Raz mialem taka sytuacje ze koles poprostu stal na lane jak przychodzilem, i bil miniony (zabijalem go w 5 sek), pytalem sie czemu to robi, mowil, ze nie ma sesu marnowac spelli i czasu na ucieczke i tyle. Shyvana obecnie ROZPIERDALA. podobnie jak yi, tylko wszyscy myślą .że shyvana bije z ad, a ona robi 70% magic dmg, ale to mniejsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...